domingo, marzo 15, 2020

Pedro Sánchez decide castigar a los ciudadanos y beneficiar al IBEX 35.

Como siempre, la factura del coronavirus español la pagará el pueblo. 

El impostor Pedro Sánchez obliga a los ciudadanos a quedarse en casa pero no les exime de sus obligaciones contractuales.

Serán muchas las personas que no cobrarán por no poder trabajar (sobre todo autónomos), aunque igualmente deberán pagar la hipoteca, el alquiler, la luz, el agua, el gas, el internet...
Pedro Sánchez podrá requisar la productividad de una fábrica, pero no se ha atrevido a decirle a Endesa que rebaje el recibo de la luz o a Netflix que sea gratis durante 15 días.

Y mira que lo tenía fácil, solamente hay que copiar lo mismo que España con su deuda, es decir, pagar los intereses... Eso quiere decir que si una compañía de suministros te descuenta la mitad de la factura, no debes devolverla luego a 10 euros mensuales, sino como España con su deuda: eternizarla, pagando 1 euro en cada factura durante toda la vida... Y lo mismo con la hipoteca, con el alquiler y con todos los servicios básicos.

Pero eso era quedar mal con unas empresas que llevan años arruinando al pueblo español.

Fíjense:

No han suprimido los vuelos para no perjudicar a Amadeus, AENA y a IAG (Iberia, Vueling).
No se ha bajado la factura de la electricidad para no enfadar a Acciona, Endesa, Iberdrola, Naturgy y Red Eléctrica.
Ni del gas por Naturgy, Repsol y Enagas
No se rebajan las hipotecas para no joder a BBVA, La Caixa, Banco Sabadell, Bankia, Bankinter y Santander.
Ni los alquileres por Colonial y Merlin.
Ni las comunicaciones por Telefónica, MasMovil y Cellnex.

En fin...

¡ARRIBA ESPAÑA!

8 comentarios :

Paco Jones dijo...

Soy autónomo aquí en Portugal y también estoy jodido. Aunque los demás trabajadores recibirán una parte de su salario. En fin, los autónomos somos siempre las putas, nada nuevo.

Mussol dijo...

La meva pregunta es a qui beneficia aquesta historia? Com be dius, castiga la petita i mitjana empresa, pero incentiva la compra en grans cadenes d'alimentacio on sembla que per contra dels museus, cinemes i poliesportius, no hi haura risc de contagi.

Ahir escoltant el bufo reial em feia la pregunta: Qui coi ha disenyat aquest pla de contingencia?

Com no es pot contraure el virus en una estacio de tren, un vago de tren, de metro o un bus, aixi com en un supermercat o estacio de serveis, pero si fora d'aquestes excepcions?

Els maxims beneficiats son, entitats bancaries (ja que obriran portes), empreses d'hidrocarburs, grans cadenes alimentaries (fa poc la valenciana va fer un acte de marketing a nivell nacional gracies als mitjans audiovisuals espanyols). No es podra transitar pels carrers passejant entre amics, pero si es podra anar a un banc a treure diners. I si no s'hi pot estar dins pel nombre, pero no es pot estar fora per evitar aglomeracions, que passa?

El metode correcte hauria d'haver sigut establir als CAP municipals de tot l'estat un programa de control municipal on la gent hauria de passar a fer-se una prova rapida de contagi. En cas de donar positiu quedar aillat en un centre tipus campament separat del nucli urba i el negatiu a casa reclos. D'aquesta manera es filtra la poblacio infectada de la no infectada i es pot controlar la pandemia localment.

La metodologia aplicada sols servira per beneficiar les grans entitats, no frenar la propagacio, si mes no extendre-la, esperant aixi que arribi l'Abril, surti una vacuna i tot plegat serveixi per estabir un precedent per a futurs estats de setje. Tot aixo sense oblidar les persones que cauran fins que no passi la pandemia i els efectes que produira passades 2 setmanes, quan ni tant sols es segur que s'acabi l'estat d'alarma, la gent es posi nerviosa i hi hagi problemes als carrers.

Venen negres!!

Liebreblanca dijo...

Abascal, si tiene fuerzas para ver las noticias, estará contento: el Speixit avanza, 110 paises prohiben la entrada de españoles.

https://elpais.com/elpais/2020/03/11/paco_nadal/1583936505_767374.html

Anónimo dijo...

De la mateixa forma què es neguen a aïllar el punt calent dels casos (sí, ja ho sé, Madrit!!!), i van deixar què els provinents d'allà s'escampessin per la perifèria. En aquest cas també he de retreure a en Torra que no hagi tingut la valentia del seu predecessor, el MHP Puigdemont, i no hagi près de forma immediata mesures que poden ser titllades d'il·legals però que són absolutament necessàries com hagués estat prendre el control de ports i aeroports i haver tallat les fronteres.

Ricard dijo...

Veig q farem més mal quedant-nos a casa i estalviant q no pas consumint i gastant benzina a fora. Cada vegada q ompliu el diposit feu un ingrés molt generós a l'estat. A por ellos !!!

Mussol dijo...

Si el "Gobierno de Espanya" no ha volgut permetre a la Generalitat gestionar el control de ports, aeroports i linies ferries, es simplement perque temen que en un moment de feblesa com l'actual, aixo pogues implicar una DUI inesperada.

No obstant res es impossible i si en els propers 15 dies la situacio es torna insostenible, la UE podria ordenar el tancament de fronteres i aqui si que podria intervenir-s'hi. Seria una ocasio unica.

De totes veig que la situacio anira a pitjor en breu, donat que no hi ha forma d'aturar ja la pandemia a Espanya, i menys, no sols per les mesures adoptades (equivocades i tardanes), sino per aquesta migracio de mesetaris a la periferia. Igual a com qui se'n va de vacances; pura irresponsabilitat propia d'imbecils egocentrics.

Si el present cas l'extrapolessim a una pandemia zombie, els efectes en aquesta merda de pais governada per inutils microencefalics, seria un Walking Dead a la espanyola. Que serveixi aixo com a exemple. Es tot molt estrany, .... fa tuff d'assaig.

Creuem els dits, perque si, morts n'hi hauran i molts.

ART dijo...

DEL NIÑO BECERRA. INTERESSANT ....

EL CORONAVIRUS, ES UNA OPERACIÓ DE SALVACIÓ ECONÒMICA?

Els italians van encunyar una frase que va perfecte pel que aniré a exposar: “Si non e vero e ben trovato” i dic això perquè tots ens preguntem: Perquè un virus que es tant poc rellevant a nivell global, pot posar en perill l'economia mundial? Doncs no la pot posar en perill, tenen ben estudiat i calculat fins on poden arribar. Per corraborar el que dic començarè per les dades reals del coronavirus a casa nostra:

Catalunya té 7.500.000 habitants.

El número de contagiats de corona virus es de 148

El número de morts 3, les quals ja eren persones molt malaltes i d’avançada edat, 88 i 97 anys.

Ahir hi va haver-hi 24 nous contagiats tots lleus que no necessiten hospitalització, pràcticament una grip normal.

A Espanya ahir dimarts a les 8 del matí hi havia 1500 contagiats 250 més que el dilluns i avui dimecres ara a les 7 del mati, he llegit 1700, la majoria dels nous infectats lleus. De moment, no hi ha un creixement exponencial que pugui alarmar.

Com es possible que amb aquestes xifres tant ridícules quan parlem de entre 47.000.000 de persones, muntem un pollastre tant gran? A una planta de l’Hospital Clínic hi ha molta més gravetat que tot el coronavirus a Catalunya.

Des de principis de febrer i crec que vaig ser dels primers, apuntava a que el coronavirus no va aparèixer per casualitat, hi va haver-hi una mà que sabia el que volia

1.- Frenar el creixement de la Xina

2.- Millorar l'economia dels Estats Units al quedar Xina frenada

Aquests dos punts es varen complir i encara s'estan complint i li ha fet a nivell econòmic molt de mal a la Xina, però hi ha d’altres punts que l’han beneficiada i molt.

3.- Menys pol•lució a les ciutats de Xina, que estaven al límit del col.lapse.

4.- Xina ha acabat amb les manifestacions multitudinàries de Hong Kong i de les vagues demanant augment salarial

Però Xina es molt potent i perseverant i pràcticament ha donat el coronavirus per extingit, el problema es que el món empresarial occidental ha descobert o li han fet descobrir els problemes d'anar a fabricar tant lluny d'Europa o Estats Units.

5.- Si el coronavirus no s’eradica, que esperem que si, la Seguretat Social en serà un important beneficiari, aquest virus es molt letal per persones que tenen un baix nivell de defenses i que acostuma a ser gent gran amb diferents patologies. Els jubilats fins ara i amb molt bon criteri no tenien presa en morir-se, amb el coronavirus els en hi donaran.

6.- La industria farmacéutica, entre medicació i futures vacunes tindrà unes vendes espectaculars que li representaran uns beneficis super multimilionaris.

7.- L’última entitat que s’apunta a la festa de beneficiaris del coronavirus es la Unió Europea, vegeu:

La Unió Europea acaba de comunicar que posa de moment 25.000 milions d’euros al servei dels països de la UE. per combatre l’efecte coronavirus. Que vol dir això? Que deixa aparcat el control de la despesa que obligava als països de la UE a disminuir les seves despeses i a no endeutar-se doncs s’han de pagar els préstecs.

ART dijo...

Ara els països europeus que formen part de la UE han aconseguit que se’ls hi doni carta blanca i podran augmentar la despesa, i en Pedro Sánchez tindrà calers per gastar i presumir de govern social, només hi ha una pega, els diners que et deixen avui demà s’han de tornar i amb interessos.

I de qui son aquest diners? Al món hi ha unes importants masses de diners que busquen refugi, només heu de pensar les quantitats immenses diàries de diners que genera el petroli, gas natural, assegurances, matèries primes, Amazón, Microsoft... aquests diners busquen un lloc segur on invertir i no es fàcil fer cada dia noves inversions o negocis, ara tindran refugi i seguretat ja que deixaran els diners a països que son estables i fiables. Negoci rodó els diners estaran en lloc segur i guanyaran uns bons interessos.

Ja ho veieu, amb el coronavirus guanya tothom, menys els avis, que marxaran abans i els fills i nets d’aquests avis que pagaran els interessos i la factura de tanta disbauxa.

Tot perfecte, ens han posat la por al cos i la mà a la butxaca.
I a sobre, carregant-se als avis sanegen el sistema de pensions, que ara mateix és deficitari...el negoci rodó

Santiago Niño Becerra


Parece que el gobierno español quiere eliminar unos cuantos jubilados. Siempre he dicho que los madrileños son unos ladrones, fachas, asesinos, y unos terroristas.