domingo, diciembre 01, 2019

Al BBVA le preocupa que los catalanes dejamos de consumir y utilizar sus tarjetas después de la sentencia.

En el documento del BBVA Situación Catalunya. Segundo semestre 2019 podemos leer esto:


Luego en la presentación del informe, el economista jefe para España de BBVA Research, Miguel Cardoso, añadió que tras la sentencia el gasto de los catalanes que todavía tienen tarjetas del BBVA o Catalunya Banc (CX) cayó hasta un 8%.

CATALUNYA: GASTO EN TERMINALES DE PUNTO DE VENTA DE BBVA (ÚLTIMA SEMANA DE SEPTIEMBRE DE CADA AÑO = 100, MEDIA MÓVIL SEMANAL)


También añadió que la caída del consumo que se produjo en la semana en la que se convocó la huelga general resultó bastante más pronunciada que la que tuvo lugar en octubre del 2017, cuando tuvo lugar el referéndum unilateral. Entonces se registró una caída mucho menos relevante del consumo. 

Okey, pongamos que tienen razón; los catalanes decidimos gastar menos. Pero quizás lo hicimos para no regalar IVA a España. Y, a lo mejor, en vez de tarjeta pagamos al contado...
Incluso, puede ser que la gente haya quemado la VISA del BBVA o CX.

Ahora resulta que les preocupa que no gastemos utilizando sus tarjetas...

7 comentarios :

Anónimo dijo...

Contra Catalunya tot si val.

https://www.elmon.cat/cultura/sixena-demana-11-mesos-preso-162000-euros-multa-santi-vila_2102970102.html

Fins i tot el nostres veins aragonesos

Josep

ponslleida dijo...

La gent de Sixena van destruí les obres d'art sacre del seu poble, en temps de la república on cremar esglésies i convents era l'esport nacional de llavors.

Fent un resum, del que va quedar, tant lo malmès com lo més o menys sencer es va fer comprar venda mitjançant acta notarial com a testimoni.

Gent de Lleida van dedicar gran part de la seva vida restaurant les molt malmeses obres, de forma altruista i sense cobrar un cèntim.

Un Jutge d'Osca de forma arbitrària i completament fora de l'ordenament jurídic declara ilegal l'acta notarial de compra venda.

Si no fos pel mossèn Francesc Xavier Ciuraneta, l'únic que es va preocupar per les obres i promotor per la seva restauració, que en farien d'anys que estarien a les escombraries.

S'ha de tenir en compte que durant segles Sixena, i moltes poblacions colindants i properes, pertanyien al mateix bisbat de Lleida, de manera la agrupació de les obres, per la seva salvació, lo destí més lògic era l'esmentada ciutat, dins del marc mental del bisbat.

Ara no sé exactament en quina data, però aproximadament a principis d'aquesta dècada va començar la segregació de la diòcesi Lleidatana en favor de la aragonesa dels territoris en qüestió. A partir de llavors va ser quan va iniciar-se el litigi.

Amb l'aplicació del article 155 la Generalitat queda dissolta i el museu de Lleida passar a ser tutelat per Madrid, el qual ordena el seu expoli immediat en tota regla.

Aquesta causa ha estat un exemple d'una gran injustícia, on polítics y prensa aragonesa, han emprat aquest litigi uns per guanyar vots i altres per vendre diaris, sembrant l'odi contra els catalans.

Anónimo dijo...

Por un momento me dio por pensar que la reducción del uso de tarjetas podía tener algo que ver con la desaceleración de la economía que muestran todos los indicadores y todos los factores macroeconómicos en los que todos los expertos concuerdan pero después me acordé de que todo, absolutamente todo lo que pasa en el mundo a todos los niveles y en todos los escenarios depende del procés, de la sentencia y de la catalanofobia.....y claro, ahí ya entendí que si las tarjetas del BBVA se usan un 8% menos es claramente por esto. Bien Jordi, bien por recordárnoslo.

Anónimo dijo...

Avui ha vingut el tècnic de la caldera a casa a fer una petita reparació, quan ha acabat ja li he dit que si volia cobrar ja em podia fer la factura sense IVA ja que del contrari no cobrava. Ha rondinat una mica però ha marxat amb els diners a la mà i tots contents.
En tinc bones ganes de pagar IVA perquè després aquests diners serveixin per hostiar els nostres fills! A la merda ñordos!

Jordi Català dijo...

Díselo al BBVA eso, que ellos le dan la culpa a la quema de contenedores.

ART dijo...

Es que los troll españolistas españoles muy españoles no saben ni leer.

Anónimo dijo...

Independentista 1-O: Yo he dejado de utilizar visa de entidades españolas y ahora solo utilizo la de Caixa Guissona. Que cada uno extraiga sus conclusiones