martes, abril 29, 2014

Loquillo llama nazis a los catalanes.

¡BASTA YA DE PONER LA OTRA MEJILLA!



Loquillo ha intentado desmentir sus palabras del ABC mientras en La Gaceta nos recomienda  Historia de un alemán de Sebastián Haffmer o llama a Montilla charnego agradecido.


Dice que se marchó de Catalunya porque era un locura colectiva y se fue a la tierra de los coches bomba y tiros en la nuca.

El discurso de Loquillo es el de C's.

Recuerdo cuando los terroristas criminales de ETA llamabas "asesinos"  a las víctimas.






2 comentarios :

Anónimo dijo...

Loquillo, ¿i per què vas a fer aquestes entrevistes en aquests mitjans manipuladors com l'ABC, per exemple?... Ningú t'hi obliga... Si, com dius, el pronunciar-se sobre política, comporta que t'assenyalin amb el dit a BCN i a Madrid (segons tu).., doncs no t'hi pronunciïs, i santes pasqües.... Malgrat això, penso que hi ha un munt de diferències entre Barcelona i Madrid, una d'elles l'acabes de dir tu, normalment els mitjans d'aquí no manipulen les entrevistes, en canvi, els mitjans d'allà, ja has vist com han manipulat les teves paraules... Aquí mostrem l'estelada, una bandera de llibertat i democràcia (inspirada en la de la indepenència de Cuba des de 1898)... Allà, en canvi, mostren la de l'àguila i l'esvàstica (Ultrasur a la final de la copa del rei) davant els nassos de la policia, de tothom, i tan campantes.... Aquí volem votar una papereta entre el SÍ o el NO a la independència... Allà no volen que votem.... Nosaltres voldriem que tu puguis votar "no" a la independència..... Però l'Estat espanyol, el nacionalisme espanyol NO vol que tu votis....... Només per això, ja pots veure que no ens pots posar al mateix nivell, la mentalitat autoritària i imperial que impregna i preval a Espanya, i la mentalitat democràtrica i pacífica catalana...... Et diré el que sento jo: si em considerés espanyol i els meus governants espanyols no em deixessin votar "NO", aleshores passaria a voler votar "sí", pel sols fet que els independentistes són, primer, demòcrates, és a dir jo vortaria "sí" per una questió de justícia i d'ètica, i no per adscripció nacional si em sento català o espanyol o italià.

Anónimo dijo...

Es tan asqueroso que incluso es mentira cuando dice que ABC ha manipulado sus palabras.

http://www.vilaweb.cat/noticia/4188516/20140430/laudio-labc-confirma-loquillo-comparava-situacio-catalunya-nazisme.html