miércoles, octubre 27, 2021

Aprovar els pressupostos d'EspaÑA representarà apujar el sou a les partides del Consejo General del Poder Judicial, el Tribunal de Cuentas i el Tribunal Constitucional.

ERC i, potser també Junts, estan a punt de pujar-li el sou als seus carcellers, als que volen la seva ruïna. Als que practiquen la repressió diàriament contra polítics, funcionaris i, en definitiva, ciutadans catalans.

Tribunal de Cuentas: +7,8%

Tribunal Constitucional: +7%

Consejo general del Poder Judicial: +4,2%

Consejo de Estado: +6,7%

Seran tremendament traïdors si aproven aquests pressupostos de l'Estat opressor.

3 comentarios :

Anónimo dijo...

Pàgina 02 de l'Ara : i aquí estem nosaltres. Jo crec que hauria de ser : i nosaltres som aquí

Anónimo dijo...

Borràs té raó. El deep State et pot obrir un judici oral pel morro i que hagis de dimitir. Després retiren el judici oral i ja està ja han aconseguit fer fora una persona que no els agrada gens ni mica. Aquesta norma que es va aprovar fa anys a iniciativa de la cup és bona en un país democràtic però aquí no, aquí el deep State la perverteix i la fa seva. La CUP van ser uns ilusos quan la van presentar. Un dia també es pot girar en contra d,ells.

Expulsionista forever dijo...

Madrid les lava el cerebro. Yo me habría pirado de este basurero si fuera diputado de ERC o JxS. Además, de ser porque Escaños en Blanco tuviera más de un diputado, ellos no estarían en el Congreso.
Estic ben empipat.