sábado, mayo 04, 2019

¿Quiénes han perdido más votos en Catalunya respecto a las elecciones del 155?


1 comentario :

EP dijo...

El vot útil anti-trifachito ha estat protagonista i la dreta, ha perdut pistonada tot i la irrupció de VOX. I per aixó Rivera y Fra-Casado van intentar fer trampa per les Europees i deixar fora de les llistes els politics rivals exiliats acudint a la JEC menys imparcial que s'ha vist mai en una nació democràtica.
La escusa era que no representarien be Espanya. Patétic.
De fet a qui se suposa que representen es al poble, pero el curiós es la poca base juridica alegada, que em torna a fer pensar que la titulació en dret d'aquests senyors, i en especial del "fracasado", va ser regalada, o que va estudiar poc o que no va saber treure profit de les clases, si es que hi va anar.
I la JEC, que tindria que estar formada per juristes de prestigi imparcials, ha quedat retratada, com hi han quedat els seus hooligans de Estat Hispànic, que van votar no permetre la inclusió en llistes als exiliats, ni fugats ni condenats, en un presunte i bastant clar cas de prevaricació, contra els drets democratics dels politics.
No ens enganyem, aquesta "marcha atrás" es perque han temut una vergonya pitjor en forma de posible repetició aquí de les eleccions europees per vulneració de drets i semblar democratics.
I la prensa hispànica, ni informa ni respecta, s'emprenya.
S'emprenya que es fagi justicia. Curiós.
Ara esperar la resolució final, que vist el que diu la fiscalia, només pot ser favorable a Puigdemont i cia.