viernes, abril 13, 2018

Desde que cambiamos el milenio, España ha necesitado 5.000 MILLONES de euros mensuales de prestado.

España ha demostrado en los últimos 40 años, y sobre todo en el siglo XXI, que no tiene ni idea de cómo hacerlo para ser un país productivo y competitivo.
Desde que cambiamos de milenio, los españoles han vivido, aparte del sudor de los catalanes, de las ayudas de Europa y de prestado...

No existiría la Seguridad Social tal como al conocemos si no fuera porque desde el año 2000 hasta la actualidad, el gobierno español se ha endeudado en 800.000 MILLONES; le ha robado a Catalunya unos 250.000 MILLONES de euros; y ha recibido un saldo positivo con la UE de algo más de 50.000 MILLONES de euros.


Ya ven, el gobierno español ha necesitado 1'1 BILLONES de más para mantener a España en el "primer mundo"...
Es evidente que es un fraude, una mentira. 5.000 MILLONES mensuales caídos del cielo han hecho que no hubiera reventado la Sanidad, la Educación y las Pensiones.

14 comentarios :

Jo dijo...

LA QUERELLA CONTRA PABLO LLARENA (1)

Els efectes de la querella contra el jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena

1) La mesa del Parlament de Catalunya ha decidit, en reunió extraordinària, interposar una querella per prevaricació contra el jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena. Motiu? El nou vet de Llarena a la investidura de Jordi Sànchez, tot i les resolucions de l’ONU.

2) La mesa del Parlament interposa una querella contra Llarena per prevaricació i, si cal, la farà extensiva a la sala del Tribunal Suprem si confirma totes les decisions del jutge que instrueix la causa del Procés sobre els drets polítics dels diputats de la cambra catalana.

3) Cal recordar que Pablo Llarena també va empresonar Jordi Turull el 23 de març, després de sotmetre’s a la primera volta del debat d’investidura. D’alguna manera, Llarena supleix M. Rajoy i s’ha erigit en “el governador civil del segle XXI” de la política catalana.

4) Ara bé, què ha passat un cop l’Estat ha sabut que la mesa del Parlament interposarà aquesta querella per prevaricació? Doncs que han sortit en tromba: amenaces, advertències de delicte de malversació, etc. N’ha parlat el ministre de Justícia, el tal Catalá, Méndez de Vigo…

5) … i fins i tot M. Rajoy, l’home a qui costa molt prendre decisions fins al punt que encara no sap què fer amb un personatge a qui van regalar un màster i que havia de ser la seva successora al partit. Rajoy, Méndez de Vigo i Catalá es mostren bel·ligerants amb el president del Parlament Roger Torrent.

6) La pregunta que ens hem de fer és: per què? Per què aquest nerviosisme?

La resposta és múltiple. Comencem:

-la querella confirma que continua l’enfrontament Cat/Ñ i, per tant, no s’ha resolt res

-la querella allarga els tempos i M. Rajoy continua sense pressupostos

7) -la querella de la mesa segueix la lògica que ja va anunciar el catedràtic de Dret Constitucional de la Universitat de Sevilla, Javier Pérez Royo, quan va exposar que cadascun dels ciutadans catalans podria presentar una querella contra Llarena.

8) Segons Pérez Royo, aquesta querella “ciutadana” es pot argumentar perquè les decisions de Pablo Llarena estan afectant el resultat electoral del 21 de desembre i, per tant, els drets de cadascun dels votants catalans. S’està obrint, per tant, un nou front judicial.

Jo dijo...

LA QUERELLA CONTRA PABLO LLARENa (i 2)

9) -la querella contra Llarena arriba en un moment delicat per al jutge quan les seves euroordres estan sent qüestionades per diferents justícies europees. D’aquí el nerviosisme. Si cau Llarena, cau tot l’edifici imaginat i imaginari que s’ha bastit al voltant del procés.

10) -la querella comporta una situació diametralment oposada al que està demanant Europa i, sobretot, Alemanya. El president del Bundestag i exministre de Finances d’Alemanya, Wolfgang Schäuble, va demanar a Espanya desescalar en el conflicte amb Catalunya.

11) Schäuble va fer aquestes declaracions el 30 de març i els fets demostren que M. Rajoy no té controlada la situació. Schäuble va advocar també per calmar el conflicte català i la necessitat d’abordar la globalització de manera que les persones “no se sentin perdudes en ella”.

12) -La querella contra Pablo Llarena ja ha aconseguit un gran èxit polític reclamat per algunes veus independentistes: ampliar la base. Efectivament, la querella compta amb el suport tàcit i explícit de JxCat, ERC, CUP i, amb matisos, dels Comuns: 78 diputats de 135. Bingo!

13) -Neus Torbisco-Casals, advocada de l’equip de Ben Emerson que defensa Jordi Sànchez davant de l’ONU, ha estat prou contundent: “La decisió del jutge Llarena és un error judicial, potser per ignorància”. I afegeix que “La decisió del jutge Llarena no té precedents a Europa”

14) Sí, per Torbisco-Nadal, “no hi ha cap precedent en què una democràcia occidental hagi estat avisada pel comitè dels Drets Humans que, o bé implementen aquestes mesures cautelars o, es produeix un dany irreparable d’un parlamentari. No hi ha cap cas”.

15) L’advocat de Carles Puigdemont, Gonzalo Boye, ja ho va anunciar fa uns dies: “‘Ningú no donarà la raó al jutge Llarena”. La querella per prevaricació interposada avui per la mesa del Parlament de Catalunya aprofundeix una mica més en la caiguda del jutge, l’últim dic de contenció abans del naufragi.

i 16) Amb tot, es possible que la querella no prosperi, però els nervis desfermats a les institucions del gobierno de España són molt reveladors de tot el que està passant. I passaran tantes coses, aquest 2018…

Bernat Deltell.

Jo dijo...

Viva Puigdemont!!! Hemos adoctrinado a los niños alemanes a través del espacio-tiempo....

https://www.youtube.com/watch?v=RzOYDq9S_JI

'Es tanzt ein Bi Ba Butzemann' Canción popular alemana del s. XIX.

Jo dijo...

El missatge de la família de Guillem Agulló: ‘Heu donat veu a Guillem i n’heu mantingut viva la flama’

La família va participar diumenge en un acte emotiu al Palau de la Música de València

https://www.youtube.com/watch?v=d-_cVh_pkbE

https://www.vilaweb.cat/noticies/video-el-missatge-de-la-familia-de-guillem-agullo-heu-donat-veu-a-guillem-i-heu-mantingut-viva-la-flama/

Jo dijo...

El Washington Post explica en un reportaje cómo funcionan los CDR y la persecución que sufren

El diario estadounidense recoge testimonios de integrantes de los comités y describe el carácter no violento

https://www.vilaweb.cat/noticies/el-washington-post-explica-en-un-reportatge-com-funcionen-els-cdr-i-la-persecucio-que-pateixen/

Jo dijo...

Diplocat: la excelencia de un gran proyecto

«Con el Diplocat y el Departamento de Asuntos Exteriores, Cataluña ha sido capaz de construir un modelo de política internacional moderna, competitiva, plural y eficaz»

https://www.vilaweb.cat/noticies/diplocat-lexcellencia-dun-gran-projecte-editorial-vicent-partal/

Lo volveremos a crear y el nuevo será aún mejor que éste.

Anónimo dijo...

Lo importante de la deuda es que se pueda pagar y el rating de la deuda española mejora sin parar.

La recuperacion economica es ya un hecho innegable

http://www.elmundo.es/economia/macroeconomia/2018/04/13/5acf4b0222601d64018b4647.html

Jordi Català dijo...

El rating sube porque las agencias de calificación han visto que el gobierno pone una partida de 30.000 millones de euros para pagar los intereses.. Y que lo hace en detrimento de sanidad, educación, cultura, i+D, pensiones... Y sobre todo, sobre todo, porque haciendo eso ni la oposición ni el populacho se queja.

Anónimo dijo...

Hola Jordi, aquest missatge es sols per a tu. No cal que el publiquis si no ho estimes convenient.

No se si es el teu cas, o si algu te n'ha advertit, pero cada cop que entro a la pagina principal del teu blog (http://spaincrisis.blogspot.com/), m'apareix un missatge de Panda Antivirus que m'avisa que ha hagut un intent d'intrussio de trojans mitjancant el teu web.

Salutacions.

Jo dijo...

Querrás decir que se puedan pagar los intereses de la deuda.

Jordi Català dijo...

En transparency report no me han encontrado nada.
En Search console tampoco.
Quizás alguna plantilla...

Anónimo dijo...

El nacionalismo es un virus y panda... Lo sabe! Jejeje

Jordi Català dijo...

Sí... la gripe española y el oso panda de Madrid...

Anónimo dijo...

Panda Antivirus es peor que muchos virus. Alucino que haya alguien que aun lo utilice.