domingo, septiembre 10, 2017

SPAIN IS DIFFERENT: Pérez-Reverte llama IDIOTA a Julian Assange...

La causa española haciendo amigos...




Es tan miserable el plagiador de Arturo Pérez-Reverte que se mofa de Julian Assange por estar recluido en una embajada...

Por cierto, el copión está en mi lista de "premios"...:



Qué escoria...

8 comentarios :

Aurelio dijo...

Ladran luego cabalgamos amigo Julian !!

Si 1-O

Anónimo dijo...

Varoufakis dice que si la UE expulsa a Catalunya al cavo de 15 minutos la habrá readmitido
http://www.elnacional.cat/es/politica/varoufakis-proceso-catalunya-espanya-referendum_190038_102.html

Dr. Benway dijo...

El que m'estranya que el Capitán Pichatriste hagi pogut fer la piulada sense dir ni un sol cop "¡acho, pijo!".

Anónimo dijo...

MOLT IMPORTANT:
Si us arriben rumors de que el dia 1 d'octubre pot ser que hi hagi merder o aldarulls o algun tipus de conflicte, no us ho creieu i sobretot no ho difongueu. Aquests rumors els fa córrer la gent que no vol que aquest dia anem a votar. Recordeu que l'única estratègia que els hi queda ara els que no ens volen deixar votar és la de la por, que la gent s'espanti i que no vagi a votar i així poder deslegitimar el resultat de la votació per la baixa participació. Ara que ja ningú es creu que si som independents els jubilats no cobraran les seves pensions o que quedarem fora d'Europa, intentaran per tots els mitjans espantar a la gent perquè l'1 d'octubre no vagi a votar, baixi la participació i així poder desacreditar el resultat. Recordeu que portem 5 anys de manifestacions ultramassives en les que no hi ha hagut ni un sol conflicte. Recordeu que si anem a votar en massa no hi haurà cap dubte de que el referèndum haurà sigut vinculant.
No han d'aconseguir espantar-nos. No hem de permetre que els que volem votar siguem els que difonem els seus missatges de por. Si heu mirat les notícies de televisions espanyoles veureu que entre totes també estan intentant escampar que a Catalunya hi ha la possibilitat de que hi hagi conflictes o violència (i per a mostra un botó: http://www.vilaweb.cat/noticies/desintoxicacio-una-periodista-de-tve-denuncia-una-agressio-que-en-realitat-comet-el-seu-camera/).
No hi caiguem. No hi col·laborem. La gent que anirem a votar tranquil·lament l'1 d'octubre, tant els que vulguem votar sí com els que vulguin votar no, serem la garantia de que el referèndum ha sigut vinculant.
Hem de desbordar els col·legis electorals!. Hem de votar en massa!. Hem d'aconseguir una alta participació!. Només així acabarem d'una vegada per totes amb el procés i arribarem a la independència!

I si teniu ganes de llegir més coses sobre aquest tema aquí teniu alguns articles:
http://www.vilaweb.cat/noticies/ferreras-cebrian-i-la-calculada-fallacia-de-la-violencia-a-catalunya/
http://www.vilaweb.cat/noticies/assange-els-trols-russos-la-publicitat-de-lara-i-com-descobrir-el-cni-a-twitter/
http://www.elnacional.cat/ca/editorial/jose-antich-repressio-violencia_190275_102.html

Dojo

Anónimo dijo...

Reverte sera recordat com el de la triste figura, com l'hi han deixat l'ojete...ell tractant de violador al Assange i l'han destroçat com si fos el Quixot a la platja...increible l'hi ha donat allà on l'hi fa més mal com a escriptor de la Real Academia ha fet un ridicul espantos . https://es.m.wikipedia.org/wiki/Sans%C3%B3n_Carrasco

Jo dijo...

Reverte ha insultado por qué no ha podido plagiar la respuesta?

Expulsionista forever dijo...

Habrá respuestas contra esa caja amadrileñadora mal llamada TVE si sigue esa con su actitud.
#ForaCatalanofobs

Anónimo dijo...

No ho ha fet perquè a més de "murciano renegao" és un "tontorpijo del copón"