domingo, febrero 18, 2018

ESPAÑA HA ENLOQUECIDO: En Nueva York no hace falta hablar inglés y Carlos I hablaba con Dios en español...




8 comentarios :

Numi dijo...

Pobres imperialistes sense ni un euro seu a la butxaca, Ole el imperio que nunca muere ! (i encara se'l creuen, així resulten de productius).
Clar, si amb exercit i policia espolio on esta el problema? un s'aprèn en néixer la rima en castellà i ja te cultura.
(ara recordo que hi ha un de C's que va dir en public que Portugal i Cuba 'son España').

Jo els desitjo molta sort, especialment si tenim camí propi. Fotin el què els vingui de gust mentre ens deixin en 'pau'.

Pero em temo que aniran a pitjor. El final del 2018 serà èpic i ho mal dissimularan. Penseu que mentre nosaltres hem fet el 9N i el 1O i després les legislatives (amb mes de 2milions de decidits), a ells els va costar tres eleccions i un pacte difícil tenir l'executiu actual, i enguany ni pot fer Pressupostos....No van be i el 2018 ho notarem. Vivim en directe la desfeta d'un antic imperi que no dona bola.

http://www.cataladigital.cat/2018/02/17/el-pp-de-rajoy-senfonsa-acorralat-per-la-corrupcio-sense-aliats-politics-i-amb-els-pressupostos-estancats/

http://www.cataladigital.cat/2018/02/17/el-pp-de-rajoy-senfonsa-acorralat-per-la-corrupcio-sense-aliats-politics-i-amb-els-pressupostos-estancats/

Numi dijo...

El fil que no agrada a Madrid, gens ni mica,......... i no te pèrdua, recomanat

https://twitter.com/yeyaboya/status/964807749791109120?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.cataladigital.cat%2F2018%2F02%2F17%2Fel-fil-de-mireia-boya-que-fa-furor-a-les-xarxes-i-no-agrada-al-govern-espanyol%2Fl q

Numi dijo...

Vaig assistir a una jornada sobre creació d'empreses i una de les anècdotes que van explicar era un fet que sovint et trobes a Sud-america. Alli un cap alt de l'empresa pot ser a totes llums un analfabet (verídic en bancs etc) i de fet els posen i trien per motius diferents a l'eficiència o l'eficàcia o la productivitat. Estan allí per 'vigilar', son persones de confiança (amics d'anys, o familiars etc).

No es bo jutjar, pero ho recorda. Vigila RTVE ?(us recordo que la Constitució Española parla de triar persones per 'merit i capacitat',...pero ningu se la creu, sembla, juas, juas, juas,,,,)

Jo dijo...

Molt recomenable.

Jo dijo...

Duríssim article d’un diari Suec contra el govern espanyol i la immobilitat de la comunitat europea davant del conflicte Català

http://www.cataladigital.cat/2018/02/17/durissim-article-dun-diari-suec-contra-el-govern-espanyol-i-la-immobilitat-de-la-comunitat-europea-davant-del-conflicte-catala/

Carmen dijo...

Cubriéndose de gloria...😼

“Fiasco en el primer llançament d'un satèl·lit espanyol”

“El satèl·lit, quan funcioni, es podrà fer servir tant per un ús civil com militar o d'investigació científica. A més, Espanya també tindrà recursos propis en camps com tractats internacionals, control de les fronteres, tasques de vigilància de la superfície terrestre.....”

https://www.elnacional.cat/ca/tecnologies/fiasco-primer-llancament-satel-lit-espanyol_240354_102.html

Numi dijo...

Algunes veus alerten....els pels de punta de pensar-hi (si es cert et recomano silenci, a tu, a mi, a tothom....calladets viurem més; tots sabem de què van aquestes coses, desgraciadament)

https://www.elnacional.cat/es/politica/beatriz-talegon-estado-excepcion_240447_102.html

No voldria que fos cert !!!!

(si es cert, ni un dret civil i detencions sense motius i confiscacions i ....l'espoli a lo bestia, i a parar en mans dels que l'exerciten, i sense drets de res....mireu la legislació)

Continua la bogeria, ahir nit mateix...

https://humorcillet.com/2018/02/19/marta-sanchez-y-sus-nuevos-ole-ole-y-ole/


Anónimo dijo...

Hay bastantes satélites españoles. Es el primer satélite espía!