viernes, febrero 09, 2018

El Estado quebrado pretende subir la recaudación con el rescate de los PLANES DE PENSIONES.



Hay varias lecturas.
La primera es que los ahorros de la abuela están fundidos y su pensión solo sirve para mantenerse ella, por lo tanto, visto que el consumo ha bajado en España porque no hay ni un céntimo, es hora de pulirse los planes de pensiones...

Y cuando se haya vaciado eso también, a la peña solo le quedará pillar la webcam e intentar ganar tokens en webs de adultos...

La otra explicación es que España necesita recaudar, y el rescate de un plan de pensión tributa como rendimiento de trabajo...
O sea, si usted, caro lector, ha hecho la hormiguita y tiene 100.000 euros en un plan de pensiones, y quiere rescatarlo, verá como solo le dan 55.000 y Montoro le retiene 45.000*...
JUAS JUAS JUAS JUAS...

*(no sabemos qué bonificaciones habrán)

Ya ven, "soluciones Mariano": vivir de los ahorros, de préstamos, de planes de pensión... hasta la quiebra total.
Como dicen en Catalunya: qui dia passa any empeny...

En todo caso, no hace mucho, alguien del mundo de las finanzas me dijo que lo próximo será eliminar el dinero en la calle. El ciudadano no podrá retirar sus billetes en el cajero y guardarlos debajo del colchón. Todo con tarjeta, solo se podrá utilizar el dinero para gastarlo. Dejarán el metal para pagar al contado en quioscos, bares, etc. 
Que la gente vaya guardando todas las monedas de 1 y 2 euros que pillen (es lo único que el Estado no podrá controlar). 
Y la implementación será rápida en toda la UE.

¿Alguien ha visto las nuevas sucursales de La Caixa que parecen un híbrido entre tiendas de móviles y sala de espera store?


No están pensadas para dar dinero en efectivo...

Feliz 2018
¡A POR ELLOS!

12 comentarios :

Numi dijo...

Hi ha youtubers que adverteixen el què tu, apocalíptic si es fa. En concret un adverteix que serà una 'moguda mundial'.....2020 estarà en marxa, al roig, i màxim 2021 estarà fet, això adverteixen, molt similar (i sí, ja m'havia adonat del canvi de lock de les agències bancàries, molt evident, sembla que entris a movistar o similar).
Respecte el dels plans de jubilacions em van aconsellar fa anys que si tenia una pesseta era millor comprar una plaça de parking que un pla de pensions, que pagaria doble els impostos, que no ho fes mai, un pla d'aquests.
Deixo aquí un consell per a tothom, els rics han mantingut fortunes al llarg de mil·lennis diversificant el risc per canvis polítics i socials, amb tres tipus d'inversions, 1.-les terres/immobles, 2.-els diners/or, i 3.-l'art/objectes valuosos. Si una fallava per motius històrics alguna de les altres dos funcionava i es mantenia l'estatus familiar. Preneu nota. No tot el diner en el banc, si podeu compreu un be immobiliari i diversifiqueu.......clar, cas que sigueu mitjanament afortunats, perquè qui esta amb 'problemes econòmics' pensarà que el meu comentari es ridícul (i tindrà raó).

Zangolotino cósmico dijo...

Como dicen algunos trolls en España todo es maravilloso y no hay ningún defecto

Mr.DUI dijo...

Andaba yo con la mosca tras la oreja por qué los de mi futura extinta Caixabank de Valencia (la estoy liquidando progresivamente) me mandó el otro día un recordatorio del "Fondo de garantía". Yo pensé: " Será que viene una de gorda y nos avisan que no nos quejemos cuando nos fundan lo que vaya por encima de 100.000???". Por lo que dices no iba equivocado.

ART dijo...

España sigue fuera del top europeo y se conforma con buenos altos cargos
Varios `think tanks` concluyen que sí hay funcionarios españoles de segundo nivel bien situados en los puestos de decisión de la UE

https://politica.elpais.com/politica/2018/02/09/actualidad/1518200953_804406.html

ART dijo...

Incluso, la ultraderecha europea tacha de "dictadura" la posición del Gobierno con Cataluña
Una publicación populista dice que los catalanes llevan 100 días de régimen dictatorial

http://www.directe.cat/noticia/718328/fins-i-tot-la-ultradreta-europea-titlla-de-dictadura-la-posicio-del-gobierno-amb-catalunya

Mussol dijo...

Fa anys que se'n parla i es desmenteix. Els primers son anomenats pels segons conspiranoics, pero la realitat es tossuda i anem directes a un 1982 Orwellia en tota regla.

Ara fa anys estant treballant en un pais del nord d'Africa em varen comentar que per excel.lencia, no acceptaven les Visa ni les MasterCard en la majoria dels establiments, no per raons tecniques, simplement el govern no veu de bons ulls que la moneda corri pel pais i poders aliens puguin tenir conneixement dels moviments de la moneda corrent. En poques paraules, no els hi agrada ni volen que els pagaments es facin mitjancant un mitja que pot ser rastrejat i monitorejat des de fora del continent. En aquest sentit son mes lliures que nosaltres, per molt que en pensem que es a l'inreves. Quelcom semblant passa a bona part dels paisos Asiatics, on fins hi tot et bloquejen les targetes durant un pagament per tal que, fent-t'ho passar com un error de connexio, paguis en moneda local i no la puguis tornar a utilitzar en cap altre comerc.


L'objecte general de la mesura, no es mes que el de sotmetre'ns a tots a un control ferri, en tots els ambits; no sols el monetari. Salut, educacio, cultura, ..... , tot estara legislat ja no des de l'estat, sino des de la arbitrarietat de grans corporacions i tribunals particulars qui, a porta tancada, establiran les noves normes de conducta etimologiques.

I per tal que sigui factible, comencaran pel control monetari i la moneda circulant, eliminant progressivament el paper moneda i la xavalla, com ara bitllets de 1000, 500 i posteriorment de 100 euros, passant a les monedes mes petites; justificant-se en l'anulacio dels primers, per la seva poca utilitat pel dia a dia, i en els segons per l'arrodoniment a xifres que facin necessari les monedes de 25 centims a 1 euro. Per ultim s'implantara l'us del pagament digital mitjancant rellotjes, canyelleres i collarets electronics, fent obstensible el seu us com a condicio indispensable per a obrir un compte corrent (inclus la propia entitat oferira els aparells, descomptant posteriorment del compte, import + interessos).

Les targetes digitals seran eliminades del mercat, fent possible la multifuncionalitat del canyeller per a diversos usos, mes enlla del mer pagament.

Ens posaran grillons digitals i ho veurem no sols com una necessitat, si mes no com una moda indispensable. El punt algit vindra quan els aparells ja no siguin necessaris en implantar-los de naixement als nedons.

El futur que ens espera, sino hi posem limits i deixem clar que hi han linies vermelles que no es poden traspassar, es l'esclavatge real en una nova era digital on formarem part d'un tot electronicament conectat satelitalment, d'on sols es podra escapar mitjancant la mort fisica.

ART dijo...

Algunos catalanes listos también son retrasados de vez en cuando. En vez de callarse la boca, esperar a que todos los policías estén con sus familias de vacaciones, decirlo en ese momento, amargarles las vacaciones, denunciarlos en el juzgado, y empurarlos a todos, pues estos retrasados les avisan para que no consuman el delito, y quede solo en tentativa. Bocazas.

Expertos en Derecho alertan que premiar a los policías del 1-O es un delito de soborno

https://www.elnacional.cat/es/politica/policias-1-o-delito-soborno_237750_102.html

ART dijo...

https://images.eldiario.es/blogs/tenemos_EDICRT20180209_0002_3.jpg

Francesc dijo...

Els plans de pensions tenen una trampa. Quan hi guardes els diners no pagues IRPF per ells i el pagues quan els recuperes; què bé, pago l'IRPF en el futur i tot el que no pago ara em genera interessos. Fins aquí molt bé.

La trampa: avui no pagues per aquests diners, amb un sou normal això et pot representar al voltant d'un 20% dels diners estalviats. El dia que els recuperes els afegeixes a la declaració tots de cop i com que són un munt de diners et puja el percentatge a pagar; si t'has estalviat de pagar un 20% ara et toca pagar, posem, un 30%.

Quina putada, oi?, doncs això és el que passa amb els plans de pensions. Si mai heu de treure els diners mireu si hi ha manera de recuperar una mica cada any que no us pgi el tipus d'IRPF.

Anónimo dijo...

I encara i ha una altre trampa en els plans de pensions, be sons dues:
-Desde el 2007 ja no desgrava el 40% del rescat,lo aportat avans del 2007 si.
- I si el pla baixa????
Dons et fots,perts i pagues,els unics q i guanyen sensa cap risc son els bancs.

Quina mentida i frau.

Josep

Expulsionista forever dijo...

Hem d'exigir la anulació total de la capitalitat de Madrid, i no s'acceptarà un 'no' de ningú per resposta. És qüestió de disciplina, ètica i moral.

Anónimo dijo...

No ibas tan desencaminado con las tiendas de La Caixa.
http://www.expansion.com/empresas/2018/07/02/5b39c1cee5fdea2c378b4612.html