lunes, marzo 29, 2021

El déficit público del 2020 fue de 123.072 millones de euros.

España está quebrada, si no fuera porque forma parte de la UE y del euro ya habría un golpe de Estado con dictadura judicial y militar.

El déficit publico del 2020 llegó al récord de 123.072 millones de euros.

83.051 millones de euros en la administración central (7,49% del PIB); 2.306 millones en las comunidades autónomas (0,21%); de 29.685 millones en la Seguridad Social (2,65%) y un superávit de 2.870 millones en las corporaciones locales (0,26% del PIB). 

La administración central ha asumido cerca del 70% de todo el descalabro, no solamente por el aumento de gasto sino por la pérdida de recaudación.


Imaginen cómo terminaría una empresa que perdiera 123.072 millones en un año...

Por cierto, cada pensionista genera 3.000 euros de déficit...

3 comentarios :

Anónimo dijo...

Pere Aragonès no accepta un tripartit perque el president hauria de ser l,Illa i això no pot ser. Si el president fos ell aleshores sí que accetaria el tripartit. Ah, i es igual si van signar durant la campanya que no. Accetaria Illa un tripartit sent president Pere Aragonès ? Acceptarien Pere Aragonès i l,Illa un tripartit amb un comú de president ? Una cosa més, que ho provi l,Illa i com que no se,n sortirà aleshores serà el moment de presentar la investidura del Puigdemont. I té tot el dret, ell i els del pdecat superen en vots erc. I vet aquí que en PD podria ser president.

Anónimo dijo...

Caldria explicar a tothom que ha invertit a Espanya que l'única manera de recuperar una part dels calers és que Catalunya aconsegueixi la independència. D'altre manera ja ho poden donar tot per perdut.

Anónimo dijo...

Miro sovint aquesta pàgina: https://deuda-publica-espana.com/ i faig un somriure sorneguer.