miércoles, julio 29, 2020

¡SACAD EL DINERO DE LOS BANCOS! El Santander pierde 11.000 Millones en medio año...

Corralito en 3, 2 ,1...
Es de una lógica aplastante que el dinero no vale nada. Si alguien te explica que lo hace un máquina y que la deuda del planeta es del 322% sobre el PIB mundial, quiere decir que todo está endeudado y quebrado. Por eso, repito, sacad vuestros ahorros y comprad cosas tangibles o, como mínimo, guardarlo escondido en casa porque no hay dinero en toda Europa para rescatar al Banco Santander...


El resto de los grandes bancos españoles  BBVA, CaixaBank y Sabadell- se reservan los últimos días de esta semana para exponer sus resultados.
Reiremos...

Por cierto, un buen momento para leer esta entrevista:
https://www.lanacion.com.ar/el-mundo/coronavirus-jacques-attalila-humanidad-aun-no-comprendio-nid2404532

17 comentarios :

Expulsionista forever dijo...

Y es cierto que el dinero no vale nada. Si los gobiernos mundiales se han gastado tanto en cosas que no tienen sentido, si lo saben ¿por qué lo hacen? De hecho, no hay un gobierno viable para la mejora de su país. Y Pablo Iglesias pudo haber hecho mejor las cosas.
Y, eh, gracias por el artículo de La Nación (Argentina). Espero que los demás lo hayan leído, y entendido.

Mussol dijo...

De qui/ns banc/s recomanes la retirada de diposits? Santander o algun que altre mes?

Com veieu Caixa d'Enginyers?

Jordi Catala dijo...

Yo no me atrevo a recomendar algo así a nadie. Pero lo de La Caixa d’Enginyers es buena opción.

ART dijo...

Denuncia a los eurodiputados: España impone "rehabilitación política" a presos

https://www.elnacional.cat/es/politica/carta-eurodiputados-erc-jxcat-fiscalia-rehabilitacion-politica-tercer-grau_526503_102.html


Fiscalía pide al Supremo que los presos tampoco puedan salir a trabajar

https://www.elnacional.cat/es/politica/fiscalia-pide-presos-politicos-tampoco-puedan-salir-trabajar_526371_102.html


Nuevo habrá algún catalán retrasado mental, o algún botifler, qué dirá que hay que ayudar a los perros españoles. Los perros españoles no merecen ni el aire que respiran.

Mikelet dijo...

Caixa d'Enginyers és una cooperativa de crèdit i no està subjecte a les mogudes borsàries ni a especuladors. És l'entitat financera més sòlida que tenim a Catalunya, de fet no li va afectar la reordanació del sector de les caixes a catalunya de la darrera crisi financera donat la seva forma jurídica.

Consell de Dotze dijo...

Obriu un compte online a qualsevol banc estranger que operi a l'estat espanyol. Estàn regulats pels seus respectius bancs centrals i no obeeixen a Madrid.
N26 (Alemanya), Triodos o ING (països baixos)

ART dijo...

Glosas monárquicas en San Millán de la Cogolla
Sánchez convierte un encuentro de presidentes autonómicos para la Covidien-19 en un homenaje a Felipe VI y pretende que Torra preste vasallaje *** Ximo Puig exigirá a Sánchez un corredor seguro para el País Valenciano *** Una asociación reclama la recuperación del Palau de Marivent para los ciudadanos

https://www.vilaweb.cat/noticies/gloses-monarquiques-a-san-millan-de-la-cogolla/

ÀNGEL dijo...

https://www.bloomberg.com/amp/news/articles/2020-07-29/santander-reports-loss-on-15-billion-covid-related-charge?__twitter_impression=true

Consell de Dotze dijo...

Perquè no? Nosaltres tenim els 3 i també caixa enginyers, i contents amb els 4. Si hi ha corralito ens ho carregarem només amb enginyers (que per cert contesten molts correus en castellà, tot i no haver-nos dirigit mai a ells en l'idioma dels colons).
Els bancs com N26 són el futur. Per cert que embargar comptes estrangers és més difícil (permís judicial necessari i no com aquí que és can pixa)

Mussol dijo...

El problema amb Triodos i ING és que sols tenen una oficina a tot Catalunya i en fa uns mica de por ficar-ho tot en un compte d'una entitat estrangera amb tant pocs representació a casa nostre.

Mussol dijo...

A quina tres et refereixes, a N26 (Alemanya), Triodos o ING (països baixos)?

David dijo...

La caja de Ingenieros es una castaña. Su web es malísima, su aplicación peor...
Teleingenieros funciona medio bien y eso te ahorra tener que estar todo el día en una de sus poquísimas oficinas.
Luego, a nivel de comisiones y demás... ha empeorado muchísimo.
Vamos, que yo después de 25 años siendo socio... me estoy quitando.

Consell de Dotze dijo...

A la nostra empresa tenim comptes a Àustria (Raifensen), Suïssa (Zürichkantonalbank, Post), Austràlia (anz), Canadà (HSBC), Ing (Holanda però operant a l'estat esp), Triodos (ídem), CreditAgricole (Fr),Enginyers utilització targetes o pagues comissions, i dos comptes al N26 (Berlín però operant a Esp i Fr, i aquesta són amb IBAN alemany també).
El que ens inspira menys confiança és Enginyers per ésser Esp i els múltiples canvis legislatius constants que fa el gobierno i els dels bancs
I per sort vàrem eliminar BBVA, LA CAIXA (2017) i ja quan l'Oliu va començar a demostrar la seva inutilitat al 2009 el nostre primer compte al Sabadell.
Els únics que canvien condicions unilateralment són els espanyols i els francesos. Sobretot els espanyols, són uns putos negats, realment som el cul del món en termes bancaris, no saben invertir, només especular, robar i esperar que els rescatin si van mal dades o fan mals negocis. Et donen interès baix o zero i t'ofereixen opcions de risc sense avisar, t'enganyin.
Àfrica comença als Pirineus

Mussol dijo...

Fa més d'un any, David, que per les comissions de Caixa d'enginyers, "té estàs quitando", però segueixes essent soci. Deu ser per culpa del web, que la gestió va lenta, o perquè a Mèxic no tenen gaires oficines. Però bé, millor suggerir Teleingenieros, que ni apareix a Google.

Mussol dijo...

Consell de Dotze, no entenc que vols dir amb: "Si hi ha corralito ens ho carregarem només amb enginyers".

Consell de Dotze dijo...

Dels comptes que tenim, l'únicsubjecte al sistema bancari espanyol, el més probable dels que tenim propens a fer un corralito

Mussol dijo...

Joder, Consell de Dotze, pots dir que coi significa?. Ja t'has llegit el que has escrit?