lunes, julio 20, 2015

El kilo de odio hacia Catalunya se cotiza al alza en El País.

Más amenazas y reparto de odio en la prensa mesetaria.

Una vez más, el histérico del Francesc de Carreras suelta sus frustraciones.
Así de adoctrinados deben salir sus alumnos de la UAB...

De verdad, si esta gentuza, con la independencia se larga, vale la pena votar libertad solo por ello.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comentarios :

 1. Anónimo8:54 p. m.

  Es vergonzoso que alguien reclame el estado de sitio para sus propios conciudadanos!
  Es imposible que este hecho se diera en cualquier otro país del mundo.
  Pongamos que algún día, que espero no sea muy lejano, somos independientes, Tendrá la verguenza de de seguir viviendo en Catalunya?
  Siscu.

  ResponderEliminar
 2. El 1481 a Catalunya es va fer una nova constitució. "CONSTITUCIÓ DE L'OBSERVANÇA". En aquesta constitució deia que cap llei es podria imposar a Catalunya sense la ratificació de les corts catalanes.
  Totes les lleis des del 1714 cap endavant (Decret de Nova Planta, i fins data d'avui) són il·legals a Catalunya, ja que mai es van ratificar les corresponents corts catalanes.
  Simplement, si la Generalitat (representant legal del poble català) demanda a tribunals internacionals l'aplicació d'aquesta llei i la restitució de tots greuges rebuts fins data d'avui, demà ja serien independents!

  ResponderEliminar
 3. botifler el censurado.10:45 p. m.

  Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

  ResponderEliminar
 4. mINORIA sOROLLOSA11:00 p. m.


  L'acord a què han arribat CDC, ERC, l'ANC i Òmnium, i que l'exeurodiputat d'ICV Raül Romeva defensarà de cara al 27-S, contempla els següents passos, en cas que "Junts per Sí" guanyi els comicis:

  1.- "El Parlament acabat de constituir aprovarà una declaració solemne en la qual es proclamarà que, en virtut del mandat rebut per la ciutadania, s'inicia el procés d'independència. En la declaració es posarà en coneixement de les autoritats de l'Estat espanyol, de les europees i de la comunitat internacional l'inici d'aquest procés. La declaració es clourà amb un mandat al Govern de la Generalitat per tal que adopti les mesures necessàries per implementar els acords precedents."

  2.- "Immediatament després d'aquesta declaració comença el procés per elaborar i aprovar la Constitució del nou Estat"

  3.- "Les institucions de la Generalitat, i especialment el Govern, centraran la seva tasca en la realització d'activitats materials adreçades a la posada en funcionament de les estructures del nou Estat, alhora que s'ocuparà de la gestió ordinària de les competències de la Generalitat."

  4.- "Culminada aquesta primera fase, es procedirà a la proclamació de la independència, que suposarà la desconnexió respecte de l'ordenament jurídic espanyol vigent. Immediatament després de la proclamació, el Parlament aprovarà la Llei de transitorietat jurídica, que ha de regular de manera provisional els elements estructurals del nou Estat i les clàusules generals adreçades a garantir, des del primer moment, la completesa de l'ordenament jurídic del nou estat i la continuïtat i successió ordenada d'administracions. A aquests efectes, la llei declararà la continuïtat, llevat d'excepcions, de l'aplicació del dret autonòmic català, del dret espanyol, del dret de la UE i del dret internacional. També preveurà la continuïtat -mitjançant subrogació- dels contractes de l'Estat i de la Generalitat i la possibilitat que funcionaris i el personal laboral que prestin els seus serveis a l'Administració de l'Estat a Catalunya puguin integrar-se a l'Administració del nou Estat."

  5.- "A partir d'aquest nou marc jurídic transitori, caldrà regular la fase parlamentària i referendària del procés d'elaboració i aprovació de la Constitució, així com l'encaix de la participació ciutadana i dels resultats obtinguts en la primera fase del procés constituent en aquesta fase institucional. Posteriorment, s'iniciarà la darrera fase del procés d'elaboració de la Constitució del nou Estat independent amb la convocatòria d'unes eleccions parlamentàries constituents en un període màxim de 18 mesos des de la celebració de les eleccions plebiscitàries del 27 de setembre."

  6.- "El procés de creació del nou Estat independent culminarà amb l'aprovació de la Constitució per referèndum."

  7.- "No obstant tot l'anterior, en el cas que l'Estat espanyol, mitjançant decisions polítiques i/o jurídiques, bloquegés l'autogovern de Catalunya, el Govern i el Parlament procediran a la proclamació de la independència i a l'aprovació de la Llei de transitorietat jurídica."


  M'ENCANTA, SIMPLEMENT. PER FI ES COMENCEN A FER BÉ LES COSES, AMB SENTIT, I INFORMANT LA CIUTADANIA. ANEM BÉ. AVIAT ESPAÑA SERÀ UN MAL RECORD, COM UN MAL SOMNI DEL QUAL DESPERTAREM I ANIREM OBLIDANT DE MICA EN MICA FINS QUE DESAPAREGUI.

  ResponderEliminar
 5. Llorenç9:04 p. m.

  "El Pis" és queda tontu. Bàsicament el seu argument és: per que és així Espanya i ja està. Traga y calla.

  ResponderEliminar
 6. Anónimo12:54 p. m.

  Suspensión de la autonomía.....se ve a la legua.

  ResponderEliminar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...