jueves, julio 28, 2022

La solució per castigar els partits autonomistes: Crear el Partit Independentista d'Escons en Blanc.

Suposo que tot té un límit i la farsa ja ha arribat massa lluny. 

No vaig a perdre temps en enumerar les traïcions que hem patit els independentistes des que EspaÑa va saber colar-nos un 155 etern amb les seves dosis de repressió continuada. 
Tots sabem que al Parlament de Catalunya pràcticament ja no hi ha ni un partit polític que ens porti algun dia cap a la independència. 
Cert és també que la creació de noves formacions no ha funcionat massa bé (Primàries, FNC...); no van sumar ni 12.000 vots. 

Llavors..., com castigar els partits polítics si no hi ha una alternativa i l'abstenció no compta? 
Doncs creant un Partit Independentista d'Escons en Blanc

Si els 700.000 vots que van perdre les candidatures independentistes a les últimes catalanes anessin a una formació d'escons en blanc es traduiria en uns 28 diputats que mai recollirien la seva acta. És a dir, per la gràcia de l'independentista emprenyat el Parlament passaria de 135 a 107 diputats.

El vot a una formació independentista d'escons en blanc comptaria com a vot sobiranista, per tant, "l'independentisme" (unilateral + autonomista + escons en blanc) arribaria al 60% dels vots... 
Això sí, la majoria ERC-Junts-CUP penjaria d'un fil (entre 53 i 55 diputats); recordem que al Parlament només hauria 107 diputats amb acta i que la presència d'Escons en Blanc canviaria el repartiment (a causa de la més participació). Però no seria el nostre problema ja...

El partit d'Escons en Blanc només tindria una premissa: recollir l'acta de diputat si fos per proclamar la independència de Catalunya, ni tan sols davant del perill d'un govern espanyolista a la Generalitat (gairebé ja el tenim...).

Doncs això, a veure si algú s'anima amb la idea...

5 comentarios :

ART dijo...

Catalunya, líder en startups y unicornios
El año 2016 se creó Barcelona and Catalonia Startup Hub para posicionar el ecosistema startup catalán en el mundo

https://www.elnacional.cat/es/videos/catalunya-abanderada-startups-unicornios_732141_102.html

ART dijo...

Desaparecidas dos de las tres personas con acceso al Maletín Nuclear ruso
Serguéi Shoigú y Valerei Gerasimov no responden a las llamadas del Pentágono

https://amp-marca-com.cdn.ampproject.org/v/s/amp.marca.com/tiramillas/actualidad/2022/03/25/623de287268e3e67378b45e1.html?amp_js_v=a6&amp_gsa=1&usqp=mq331AQIKAGwASCAAgM%3D#aoh=16483020198571&csi=0&referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com&amp_tf=De%20%251%24s&ampshare=https%3A%2F%2Fwww.marca.com%2Ftiramillas%2Factualidad%2F2022%2F03%2F25%2F623de287268e3e67378b45e1.html

ART dijo...

TV3 muestra el discurso de Felipe que acabaría con la monarquía y los Borbones
El diputado Jon Inarritu se hace eco de unas imágenes impagables

https://www.elnacional.cat/enblau/es/casa-real/polonia-discurso-felipe-letizia-elena-inarritu_731916_102.html

ART dijo...

Eso no funciona. Lo único que funciona es votar a un partido independentista de verdad, que no signifique tirar tu voto a una papelera. Pero tranquilos que antes de las siguientes elecciones a la Generalitat (cuando sea) estoy seguro de que saldrá ese partido. Ya hay suficientes independentistas "radicales" cabreados con estos partidos actuales, como para que se crea ese partido, y gane bastantes diputados. Y tiene que ser lo suficientemente transversal como para arrastrar desde la izquierda hasta la derecha. Y tienen que hacerse pronto, para que sea conocido, y su cabeza de filas, antes de esas elecciones. Y tiene que pueder robar votos de los partidos actuales, sino también conseguir los votos de los independentistas que pensaba en no votar (porque estaban hasta los c****** los actuales partidos) cómo conseguir los votos de los que pensaban en votar en blanco. Las próximas elecciones (la Generalitat) creo que van a ser muy distintas de las anteriores.

ART dijo...

Pere Aragonés, el destructor.

https://youtu.be/WeYspAF7wjI