jueves, febrero 04, 2021

La ANC practica la censura y deja fuera de su debate al FNC.

Hay mucha gente que no hace RT de mis posts porque escribo en castellano. Posiblemente no saben que este blog nació para que los españoles se enteraran –en su lengua– del desastre de país que tienen y de porqué los catalanes queremos la independencia.

Aunque, ya les digo ahora que, si finalmente perpetran el tripartito, entonces sí que haré artículos en catalán para denunciar el desastre de gestión que habrá...

Es así, lo asumo; el peor enemigo de un independentista es otro independentista que quiere conseguir la soberanía a su manera, solamente a su manera...

Por eso es muy bestia que se considere que Catalunya únicamente podrá ser independiente si es el país más progresista del mundo mundial.

Es decir, si los catalanes fuéramos gente conservadora, de derechas o incluso con un pequeño porcentaje de ultraderecha, no nos merecemos tener un Estado propio porque los procesistas convertidos en policía del pensamiento consideran que hay que ser un país de izquierdas, con cierto punto de antisistema. ¿Podría ser Catalunya como Hungría? Según esa gente no: mejor continuar bajo el yugo del fascismo español.

Sí, sí, tal cual, su incongruencia nos dice que mejor estar en manos de una democracia de muy baja intensidad como la española que tener un pequeño número de independentistas con ideología que alguien considera que es de ultraderecha, no así el FNC.

En fin, es curioso porque los supuestos partidos independentistas "de siempre" no aceptarían el voto del FNC si dependiera de ello el Govern, preferirían pactar con unionistas o perder la Generalitat, en cambio los unionistas si que aceptarían los de VOX.

Un buen resumen de porqué ellos tienen Estado propio y nosotros no. 

Que la ANC practique la censura es lo último que le faltaba a esa decrépita asamblea, que ellos sean juez y parte a la hora de decidir quién puede representar al independentismo demuestra su degeneración. Una organización que solamente está interesada en hacer caja y hacernos salir a las calles una vez al año para que compremos sus camisetas.

Los bloqueados bloqueadores...


8 comentarios :

Anónimo dijo...

Molt bona reflexió!
El dia que els de l'ANC van fer sortir la gent amb les espelmes per la Diagonal vaig decidir donar-me de baixa, i francament, no me'n penedeixo.

Yamusha dijo...

Yo ya hace tiempo que me di cuenta de que si queremos ser independientes lo primero que hay que hacer es acabar con la ANC, Omniums y toda la sarta de partidos procesistas.

Han montado un tinglado del que vive demasiada gente y, visto lo visto, queda demostrado que lo ultimo que quieren es que haya independencia para que se les acabe el chollo.

Anónimo dijo...

he ofert a les meves filles majors d 'edat que els hi dono 30 euros per votar el sobre que els hi dono, que sirà del FNC. A elles tant els hi fot. Tot ajuda a la causa

crazykenny dijo...

Jordi Català; A nivell personal voldria afegir una nota com a independentista d'esquerres i no-capitalista; donar suport a partits de dreta i ultradreta catalans fins al punt de que puguin formar govern no ens farà millors que els unionistes de l'Estat Espanyol. Òbviament, i, per motius morals, he d'incloure en aquesta frase el fet de donar suport a qualsevol pacte entre partits independentistes i qualsevol partit hereu del regim del '78 de l'Estat Espanyol (com ha passat amb ERC al donar suport a la coalició del PSOE-Podemos de Pedro Sánchez i Iglesias).

Per altra banda, també he de dir que comparteixo el malestar que manifestes a l'hora d'escriure els teus articles, i, ja sigui en major o menor mesura, he de reconèixer que, potser, hi hauríem de prendre mesures mes dràstiques per aconseguir l'independència,. Ara be, també vull recordar una cosa; si moralment ens convertim en el mateix tipus de gent que els unionistes de l'Estat Espanyol al aconseguir l'independència,, ens passarà el mateix que va passar amb Guinea Ecuatorial desprès d'independitzar-se, o, almenys, en el sentit de ser una societat que es una copia barata de l'Estat Espanyol.

Mussol dijo...

No son pas els unics. Aqui tambe ignoren el FNC.

https://www.elnacional.cat/interactius/eleccions-catalunya-14f/

Mussol dijo...

Justament per aixo ens calen partits forts que no tinguin pels a la llengua i que diguin les veritats que altres no volen sentir. Enviar de retorn als seus paisos d'origen als MENAS no es racisme, sino humanisme. Defencar la llengua catalana avantposant-la a la resta es d'extrema necessitat i correcte, donada la feblesa en la que es troba a dia d'avui la nostre llengua. Aquests son dos dels motius pels quals els partits unionistes e "independentistes" diuen del FNC que son d'extrema dreta, quan l'extrema dreta te nom politic. Es diu VOZ-PSC-PPC-C'S-PODEM UNITS.

Deia el rei d'Escocia que calia ser despietats si volien sobreviure donat que el rei d'Anglaterra ho era encara mes amb corona i exercits a Gran Bretanya.

Ens cal ser directes, i si cal agressius amb la paraul.la (per ara), ja que els pendons catalans que tenim tant sols miren per la seva menjadora. Uns varen estar 18 mesos sense fer res (ERC) i els altres es varen fer enrera a l'hora de mantenir la DUI. No son de fiar. Si surten partits clarament favorables a ser radicals i catalans, a uns se'ls acaba l'exili i l'ajud i als altres els acords tacits que fan a Madrid. La CUP i ERC son clarament els nostres enemics politics a casa nostre i tant l'ANC com Ommium estan polititzats i controlats pels partits mitjancant els seus succedanis sectaris.

Tenir una dreta o esquerra radical es el que ens cal per fer tremolar les cimentacions de l'estat espanyol i sortir d'una p... vegada de la claveguera espanyola.

Mussol dijo...

No sera l'unic el teu cas. T'ho asseguro. Ben fet.

Conrad dijo...

Crazykenny tinc curiositat de perquè la gent d'esquerres us adjudiqueu tot el que pot ser bó i moral i teniu la percepció que ser de dretes i capitalista és quelcom pervers.

Us adoneu que la gent d'esquerres espanyola ens vol annihilats com a poble abans, ara i en el futur o encara no?

Deixeu de voler escapar de la "dreta espanyola" si us plau. Volem escapar d'un poble (castella) que ha assimilat als del seu voltant a l'estil Borg i que nosaltres culturalment no hi perteneixem.