sábado, junio 26, 2021

Al Consell per la República el Tribunal de Cuentas no pot fotre la grapa.

No els descobreixo res si els dic que el Tribunal de Cuentas és un cementiri d'elefants per franquistes i falangistes en el qual la corrupció del nepotisme ha campat al seu aire. Un espècie de paradís judicial en què no regeix les lleis del seny. La indefensió és tan gran que ells són els que decideixen "¡porque lo digo yo!" si uns diners han estat gastat com 'Déu mana' o no. Fins i tot el seu poder està per davant de la justícia ordinària; ells poden embargar a gent que no ha estat jutjada per malversació. Actua com un 'vaixell pirata' amb patent de cors (amb el seu port franc a l'Illa de la Tortuga' de Madrid).

En tot cas, tota aquesta colla de vividors amb sous astronòmics i sense formació, no poden ficar la grapa (sucias manos) en aquesta 'aldea gala' que representa el Consell per la República. Una organització polític privada que no ha de rendir comptes per promocionar la llibertat de Catalunya, ni per argumentar la independència, ni per convidar polítics internacionals, ni per crear espais web i, tampoc, perquè algú els cedeixi un espai. 

La Generalitat de Catalunya viu en a 155 continu (autoinfligit actualment) pel qual no pot ni gastar un cèntim si des de Madrid consideren que no és 'neutral'; uns bolígrafs amb un 'Visca Catalunya!' poden ser considerats malversació. 
Recordin també, encara que no vingui al cas, que fins a una pàgina web com Consum Estratègic està prohibida (replicada aquí), en aquest cas pel Jutjat Mercantil... 

Per això, repeteixo, el Consell per la República és l'única cosa que ens queda per a funcionar com a lobby, think thank i, fins i tot, per estar a la xarxa. 



Sento dir que els gairebé 100.000 adscrits al Consell per la República no són suficients per promoure la República de Catalunya a l'exterior, hauríem de ser un milió. La potència econòmica d'aquesta quantitat donaria per a la publicitat exterior de la causa catalana, fins i tot perquè intel·lectuals i politòlegs donessin suport al procés. I sobretot per a la creació d'un diari tipus Le Monde Diplomatique amb articles impecablement intel·lectuals sobre el dret a decidir. 

I, si volen, la rellevància del Consell per la República és el que més fot i preocupa a Madrid. 

A les nostres mans està.

11 comentarios :

Anónimo dijo...

Això del tribunal de cuentas és inconstitucional. Caldria presentar recursos i sino anar a Europa.

Anónimo dijo...

Una pregunta, en cas de presentar recurs a un embargament, recurs judicial, et poden embargar ?

Jordi Català dijo...

No tengo claro si el recurso de casación al Supremo deja en stand by el embargo...

EP dijo...

Entiendo que al menos para bienes inmuebles, sí.
Para anotar un embargo en el Registro de la Propiedad se exige siempre que la resolución sea firme y la firmeza no se alcanza si hay interpuesto un recurso.

Anónimo dijo...

Bla, Bla, Bla pero no te vas de la España monárquica, fascista y capitalista eh... 🤫
Escóndete.
Métete en el armario pichón.
Menos berrear y más hacer maletas y huir a los paraísos rojos... Aaahhh que no hay cojones, el hambre es negra!!!

Este es el nivel de los ñordos ....

Mussol dijo...

Jordi, els problemes que tenim avui en dia de cara a la credibilitat del Consell per la República, son:

1. Sembla una entitat opaca on no es te clar en que es destinen els recursos econòmics dels seus afiliats, per a que serveix, i que fa avui en dia.
2. Qui el presideix es el mateix que ha provocat tot aquest terrabastall.
3. Els del seu partit tenen el mateix discurs que els d'ERC. (Veure i comparar les declaracions de J.Sánchez i O.Junqueras envers l'1O.)

A mi se'm fa molt difícil pensar en aportar un sol cèntim d'euro per al Consell per la República. A mi i a milers de catalans, traïts per aquells que en 18 mesos tindríem estructures d'estat i es varen fer enrere dient que no coneixien a l'adversari. Els mateixos que varen muntar i desballestar el Tsunami Democràtic per por a perdre el control sobre els convocants i els convocats.
300 anys amb la púrria castellana a casa nostre i en ple segle 21 diuen que no s'imaginaven el grau de violència que caldria assumir dels nyordos en cas de fer efectiva la DUI.

En dies com avui, veient el grau de traïdoria dels polítics catalans i de connivència amb l'estat espanyol, se'm fa molt difícil fer un gest per aquesta causa.

Tal vegada si hi hagués un gir dels esdeveniments .... però ja veiem com tracten als traïdors en sortir de les presons. No hi havia gaire gent, però n'hi havien que els esperaven.

Aquest 11S els hem de fer treure els colors.

Jordi Català dijo...

EP, el abogado del blog, siempre tan atento.

Guaicaipuro dijo...

Estic d'acord amb Mussol. Soc membre del Consell per (DE?) la República, però molt escèptic. Tot plegat els polítics catalans, tots, no només ens han traït, a més a més sembla que volen que ens tornem bojos o, si més no, babaus. Més claredat! Prou!

https://www.vilaweb.cat/noticies/video-conversa-presos-politics-abans-sortir-preso-lledoners/



Joan Sala Vila dijo...

Si tens dignitat no t'amaguis en l'anonimat, dona la cara i raona.

Anónimo dijo...

Tots aquestos ñordos mai donen la cara sols odi...

Anónimo dijo...

Aquí hay un problema es que los que soys fascistas soys tan subnormales que os creéis que vais de demócratas y lo que soys es escoria .