viernes, junio 04, 2021

Laura Borras en una entrevista a un medio francés: "Espero la Catalunya independiente en 10 años"

En fin, Junqueras dice que hay que esperar entre de 10  y 20 años y Laura Borras que lo seremos en 10 años...

Aquí la entrevista:

https://www.equinoxmagazine.fr/2021/06/03/laura-borras-2

Eso sí, al menos los políticos catalanes hablan idiomas...


10 comentarios :

Paco Jones dijo...

No tienen prisa. Viven de puta madre sirviendo a la madre patria española. Y luego se autodenominan independentistas...

Mussol dijo...

Octuvre.cat

https://www.youtube.com/watch?v=5e36pfcFiqc

Mussol dijo...

No podem esperar ni 10 anys. Qui vulgui esperar que esperi, i d'aqui a 10 o 20 anys que pugi al tren...

ponslleida dijo...

La destrucció d'Espanya com estat és inevitable. La veritat es fa pas ara més que mai, de manera que els presos polítics i exiliats li està pesant com una llosa però no és res comparat quant Europa es doni compte dels 3000 represaliats, del gamberrisme policial dels falsos atestats per perseguir a dit a qualsevol manifestant independentista, i el despòtic fals "tribunal" de comptes per arruïnar la vida econòmicament de qualsevol independentista destacat, a ell i a tota la seva família, com deia quant tot això es sàpiga a Europa, Espanya és començarà a desfer a molta rapidesa.

Milions de catalans sabem el que està passant, però no podràn tapar-nos la boca.

Tribunals i falsos atestats policials, per mi que actuen amb ingenuïtat i jo diria que amb cert infantilisme, si més no com una opció molt arriscada de la judicatura, que segellarà la tomba del cadàver que serà Espanya.

No podem anar amb ambigüitats i tenim que deslligar-nos del politiqueig i el independentisme no va ni de dretes ni de esquerres, de manera que Laura Borràs és una represaliada més, on els de Podemos s'aplenen de mala baba fent costat al ignominiós "tribunal" de cuentas, girant la cara a un costat sobre l'origen de les persones que el componen, amb l'únic objectiu primordial de Podemos d'erosionar l'independentisme.

Anónimo dijo...

A eso hay que añadir a el contrato de larga duración del psoe en el ejército no se envió a Europa eso significa que hay hasta fraude de ley así va España ..
Espero q Europa o alguien de Europa mire este post también somos muchos militares de izquierdas q odiamos a los fascistas ,pero eso sí a la hora de pedir vacaciones y derechos ellos son los primeros ...
Espero q Europa le dé donde más le duele a España y sería en su ejército haciendo readmitir a esa gente q echaron con 45 años a la calle ..

Anónimo dijo...

Fc Barcelona s,anuncia en castellà a La Vanguardia edició en castellà que si tu vols encara que l,edició sigui en castellà tu pots fer l,anunci en català. Vergonya.

Expulsionista forever dijo...

De años, nada. ¡MESES! No me creo en absoluto que en 10 años haya progresado nada. Y 20 años son demasiados.
Un cero en seriedad para Borràs.

Mussol dijo...

Crec que t'has confós de blog. Per a reclamacions i queixes de militars espanyols, FOROCOCHES.
NO hi ha cap diferència entre militars d'esquerres i de dretes. Són la mateixa merda.
Són forces d'ocupació i es a sa p..ta terra on han d'anar a plorar el moc. No pas aquí.

Conrad dijo...

Mussol, hi han soldats catalans. Han sigut formats a l'exèrcit espanyol (i la legió extrangera francesa) però son catalans.

A mi em dona igual que siguen de dretes, d'esquerres, aeris o subterranis. Tot membre de la nació catalana, hauria de ser el nostre germà, segons la meva opinió.

Mussol dijo...

Un Català que serveix a la Legion o l'exercit espanyol, no es català. Es un membre civil d'ocupació espanyol i per tant un espanyol.

No fiquis cullerada. Fixa't que el paio ni tant sols escriu en català, pero es queixa en sa llengua. Aquest es el gran problema que tenen alguns catalans, que acaben sentint llàstima d'aquells que hi participen en el nostre sotmetiment i s'hi posen del seu costat.

No et vull insultar, pero amb gaires comentaris mes com el de les 9:09 p.m, vas cami de guanyar-te 10 cupons com a imbècil de l'any.