miércoles, junio 09, 2021

La solució per castigar els partits autonomistes i processistes: Crear el Partit Independentista d'Escons en Blanc.

Suposo que tot té un límit i la farsa ja ha arribat massa lluny. 


No vaig a perdre temps en enumerar les traïcions que hem patit els independentistes des que EspaÑa va saber colar-nos un 155 etern amb les seves dosis de repressió continuada. 
Tots sabem que al Parlament de Catalunya pràcticament ja no hi ha ni un partit polític que ens porti algun dia cap a la independència. 
Cert és també que la creació de noves formacions no ha funcionat massa bé (Primàries, FNC...); no van sumar ni 12.000 vots. 

Llavors..., com castigar els partits polítics si no hi ha una alternativa i l'abstenció no compta? 
Doncs creant un Partit Independentista d'Escons en Blanc

I crec que hauria de ser una opció per a les properes eleccions espanyoles. Si els 700.000 vots que van perdre les candidatures independentistes a les últimes catalanes anessin a una formació d'escons en blanc, en uns comicis al Congreso, es traduiria en uns 10 diputats que mai recollirien la seva acta. És a dir, per la gràcia de l'independentista emprenyat (amb tots) al parlament espanyol passarien de 350 a 340 representants. 
I la fortalesa d'aquesta elecció estaria en que ni tan sols farien possessió del càrrec davant el perill que EspaÑa acabés en mans de VOX. Evidentment, per a fer-ho haurien d'anar en aquestes llistes gent amb un compromís i honorabilitat fora de dubtes. Per posar un exemple, imaginin que el cap de llista fos Lluís Llach... 

És més, es mataria dos pardals amb una pedra. D'una banda es reforça que no cal anar a Madrid, que no se'ns ha perdut res allà i, de l'altra, es castiga la traïció continuada dels ERC-Junts-CUP. 
I ja els dic jo que tindria més ressò internacional... 

Seria un avís per a les següents eleccions catalanes, en què es podria repetir la fórmula amb una única premissa: només es recollirien les actes de diputat per proclamar la independència de Catalunya. 

I, finalment, també es positiu perquè el vot a una formació independentista d'escons en blanc compte com a vot sobiranista. O sigui, si en les últimes eleccions al Parlament només els 700.000 indepes que es van abstenir haguessin optat per aquesta alternativa, haurien guanyat les eleccions amb 28 diputats i l'independentisme (unilateral + autonomista + escons en blanc) hauria sumat el 60% dels vots... 
Això sí, la majoria ERC-Junts-CUP penjaria d'un fil (entre 53 i 55 diputats); recordem que al Parlament només hauria 107 diputats amb acta. 

Doncs això, a veure si algú s'anima amb la idea...

8 comentarios :

ART dijo...

Déjate de experimentos que eso no te lleva ningún sitio. ¿No has aprendido de lo que ha pasado con las Primarias?. ¿Tú ves muchos partidos diferentes en el Parlamento de Madrid en los últimos 40 años?. Y me refiero a que tengan la cantidad de diputados como para cambiar algo. Para eso se necesita una campaña publicitaria brutal, sobre todo en la televisión, y solo la han tenido partidos como Podemos, Ciudadanos, o Vox. Esos partidos los tiene que apoyar el poder económico y mediático para que llegue en algún sitio. Por eso Primarias no se ha comido nada, y nada se comerá ningún otro partido parecido. En España siguen cortando el bacalao los mismos partidos de hace 40 años, qué son el PSOE y el PP. Y en Cataluña pasa lo mismo. Y lo seguirán haciendo muchos años, porque tienen el apoyo del poder. No el apoyo de la gente, o sus votantes, sino del poder. ¿Quieres cambiar las cosas de verdad?. ¿Quieres que los partidos qué hay ahora no hagan autonomismo?. Pues es fácil y sencillo, y es controlar a un partido existente. ¿Sabes cuántos militantes tienen partidos como ERc, o Junts?. Entre 5.000 y 10.000. Solo eso. 5.000 personas controlan la mitad de la Generalitat. Convence a 5000 personas de que se hagan militantes de alguno de esos partidos, y quieran hacer una cosa en concreto, y controlarán a alguno de esos partidos. Déjate de inventos y de intentar montar nuevos partidos, que eso no te lleva a ningún sitio. Controla a los que ahora hay, qué es más rápido, barato, y sencillo.

Y eso de votar en blanco, o no votar es la peor cosa que se puede hacer.


Monta una campaña para controlar un partido

Gran Coalició dijo...

Jo proposo una "gran coalició" de cara a les municipals, però que només es presenti a les 20-25 municipis més grans de Catalunya. Una coalició amb els partits i formacions nacionalistes anti procés i tota la gent que vulgui reforçar aquesta força. Als pobles petits potser que cada partit vagi per ell o en tot cas que s'entenguin i sumin les sigles que vulguin. Però la gran coalició només per a municipis grans. Buscar gent jove que sempre tenen molta empenta i fer-los col·laborar amb una quota única i si volen ajudar feina no en faltarà. Una mica com van fer el partit del Laporta. Els partits convidats haurien de ser: Front Nacional (que ara per ara és el partit més organitzat) RNC que sembla que tinguin ganes de fer alguna cosa, Aliança Catalana i el mini partit Força Catalunya. Potser seria bo que els partits en aquesta coalició fossin més suport que no pas protagonistes per mirar de tirar endavant. No sé és una proposta perquè veig que tot va malament.

ART dijo...

Magnanimidad, ¡que jeta!

https://www.elnacional.cat/es/editorial/jose-antich-magnanimidad-jeta_618419_102.html

Todos los españoles son basura humana.

Conrad dijo...

Et recomano aquest article. Ja han estat titllats d' "extrema dreta supremacista". Tenen "la marca" de la incorrecció política, i el gregarisme es imperant.

https://lasantaespina.cat/opinio/per-ser-de-dretes-no-cal-ser-espanyol/

ART dijo...

El pánico de una gran bofetada de Europa en el Supremo por el 1-O se extiende por la prensa española
Corre la voz que el gobierno español ya sabe a ciencia cierta que el Tribunal de Estrasburgo dejará hecha añicos la sentencia de Marchena

https://www.vilaweb.cat/noticies/reaccio-premsa-espanyola-europa-suprem-tedh/


A la escoria humana de los españoles no le preocupa que la sentencia de Marchena sea injusta, sino que los de Europa la van a destrozar, y que va a poder volver Puigdemont. Incluso de qué Puigdemont pueda declarar otra vez la independencia, y esta vez para siempre. Pero si no fuera por las sentencias de Europa que van a llegar, estarían encantados de que los presos políticos se pudieran en la cárcel, sin indultos ni historias.

Por eso no se puede tener piedad con los españoles, porque ellos nunca la han tenido, no la tienen ahora, y nunca la tendrán con los catalanes.

Los que ahora hablan de magnanimidad, en realidad esconden el miedo que tienen. El miedo a que les den un revolcón en Europa, y las consecuencias políticas que van a tener en el proceso catalán, pero el mayor miedo que tendrán de verdad, es que más pronto que tarde los catalanes se venguen de los españoles por lo que les han hecho.

Expulsionista forever dijo...

Es que la farsa de esta España sigue como la que fue y será, una farsa. Por eso quiero volver a votar a Escaños en Blanco una vez más ya que su programa sigue siendo el mismo; sólo que en el caso de Catalunya sería el auténtico apoyo a la independencia.
Recordaré con melancolía mi voto en las elecciones generales, municipales y autonómicas de 2011 en Illes Balears.

Anónimo dijo...

És evident que la llarga dictadura franquista ha deixat el seu pòsit i ara qualsevol cosa on si barregi una mica d'ordre i dreta és tillat de feixista, però això va per llarg, però caldrà fer una passa endavant sense por i tirar pel dret i no fer gaire cas de les organitzacions esquerranoses que al final no aporten cap solució, al contrari només allarguen el conflicte.

Mussol dijo...

Aquest 11S ens hem de manifestar i no sols assenyalar els traïdors i autonomistes, cal dur pancartes amb imatges dels traïdors, donant-se la ma i abracant-se als representats de l'establishment espanyol, el seu govern i els seus eunucs catalans.

Cal anomenar-los pel que son i mostrar amb imatges que els tenim reconeguts i que ni ens abaixarem del tren ni ens canviarem de via. Que nosaltres seguim i si ells es planten al mig, els hi passarem pel damunt.

S'ha acabat fet el totil i que ens preguin l'1O aquells que venen pobles per cadiretes.