domingo, mayo 09, 2021

Les repugnants paraules de Joan Tardà haurien de ser motiu per no donar suport al govern autonomista d'ERC.

L'entrevista a Joan Tardà és lo més nauseabund que he pogut llegir mai en contra de Junts, fins i tot en contra de l'independentisme. Les paraules de Joan Tardà podria haver-les dit qualsevol energumen de VOX... 



Però no ha estat casual, són d'aquestes entrevistes que el mateix polític (o ERC) demana al diari de torn que se'ls hi faci, amb un resum de com han de ser les preguntes i quines seran la respostes, és a dir, tot un caramel per als mitjans unionistes. Compte, encara que Tardà sigui un jubilat (o mig pensionista) ple d'odi, tipus Coscubiela o Franco Rabell, estem parlant d'una de les veus que tenen més poder mediàtic a ERC juntament amb Rufián i "els Sergi". Pràcticament, el que diu Tardà és el que pensa ERC, sobretot si ningú el desmenteix... 


Titlla de antipatriòtic a una formació que no vol que la crisi del postcoronavirus es gestioni amb un espoli de 16.800 milions d'euros a l'any i amb una administració central que no repartirà ni un cèntim de les ajudes europees amb les comunitats.

Després parla de desjudicialització, com si això depengués de la Generalitat de Catalunya. Per l'amor de Déu! Els jutges espanyols no fan cas ni al Gobierno de Pedro Sánchez ...

I, un cop més, basa tot el seu discurs en la fal·làcia ad hominem que un govern unionista a Catalunya podria ser pitjor... Pitjor? Segur? Amb TV3 parlant sempre en castellà, amb joves que només utilitzen la llengua catalana per fer escarni; amb lleis que van directe al Constitucional i administrant les engrunes? A més, l'abstenció ja la hi va haver fa dos mesos...




Tardà és un indigent intel·lectual, encara que hi hagi gent que cregui lo contrari, presumeix del seu alienisme, propi de les víctimes d'una secta. Sí, tal qual, ERC és una secta en la que els seus seguidors (i part de l'electorat) fan credo del que diuen uns tipus que apareixen en tertúlies de la Sexta o de les homelías d'un senil amb síndrome d'Estocolm.

Només així s'entén que dubti que l'estat espanyol pugui sobreviure amb un 52% de vot independentista. Completament fora de la realitat està aquest homenot.

La frase final sobre el nacionalisme denota que Tardà és un pobre diable, la seva ideologia és la d'un patriota espanyol que li agradaria que Catalunya algun dia fos independent. És a dir, un submís al nacionalisme espanyol que es conforma amb que EspaÑa li permeti existir i sobretot que de vegades el Ferreras li doni minuts d'entrevista critican a Junts. Un acomplexat i covard, el seu nivell d'honra i honor és el d'un duelista que hores abans de batre's en duel fuig o demana clemència quan perd la contesa...





Les reflexions de Tardà tenen la mateixa categoria que les d'una persona que quan fa un cita diu "com deia aquell ...". 
A hores d'ara, defensar la taula de diàleg és un insult a l'independentisme.
Falten 30 segons, es perd de 20 punts i, després d'un triple, Tardà és d'aquests que diu que encara hi ha temps... 

I també menteix quan parla que el PSC i Junts rivalitzaran per rebentar el govern de Aragonès. Més aviat diria que ERC vol la presidència perquè sap que els pressupostos els pactarà amb els Comuns i el PSC, tal com ha fet a l'ajuntament de Barcelona. 

En una altra part de l'entrevista (que no tinc ganes de penjar) afegeix que la CUP és més madura (sí, els que van empatar a 1.515 vots ...) o que el PSOE no endurirà la seva repressió vist els resultats d'Ayuso... Torna-hi amb estar fora de la realitat! Primer perquè la repressió la fan els jutges i, segon, poc es por fer si l'espanyol mitjà ha decidit ser ultranacionalista espanyol. És curiós com Tardà ret pleitesía al nacionalisme espanyol, però carrega contra el nacionalisme català. 
Lo inhibit com a dogma de fe. 

 Tardà viu còmodament com sexador de núvols, té la capacitat d'enganyar al votant poc llegit que accepta un full de ruta que es basa en: 
-Intentem que EspaÑa sigui republicana. 
-Intentem que els unionistes votin a ERC perquè ampliant la base és possible que EspaÑa, amb els seus polítics, jutges i militars ens deixin fer un referèndum (🤣 x n...).

Siguin sincers amb mi, el discurs de Tardà és el d'un traïdor, un botifler, un talp... 

Lo terrible és que l'independentisme social està tan desmotivat que fins i tot pot aparèixer un miserable que és capaç de presumir d'autonomisme venent al mateix temps que és independentista. 
Aquest tipus aniria disfressat d'Obi-Wan Kenobi en un convenció trekkie, i es quedaria tan pancho dient que tots som friquis...

Repeteixo el titular, aquestes respostes (i no parlarem de que Junqueras ha dit que cal esperar entre 10 i 20 anys) mereixen unes altres eleccions. 
I no només per un parell d'entrevistes que pretenen estovar als prevaricadors jutges. 

Realment tot és molt fàcil d'entendre: 
 -ERC vol ampliar la base, que EspaÑa es converteixi en republicana i que algun dia ens donin permís per fer algun tipus de referèndum. També consideren que l'espoli de 16.800 milions a l'any és solidaritat. 
 -Junts vol reeniciar la via de l'unilateralisme, enfortir el Consell per la República. I considera que EspaÑa ens roba. 

Res a veure, per tant, repetir eleccions.

11 comentarios :

Mussol dijo...

Aqui tens la resposta:

https://www.elnacional.cat/ca/politica/oposicio-junts-cedir-vots-erc-sanchez_608186_102.html

Em sembla que acabarem tenint noves eleccions i possiblement un canvi en la composicio de l'independentisme. Crec que aquest cop, sense els del PdCat i havent caigut les caretes dels d'ERC i CUP's, els resultats poden inclinar-se a favor de JxCat. I mes encara tenint en compte els resultats de les eleccions a Escocia i a Madrid.

gatfs dijo...

Jo he tingut l´ocasió de escoltar Junqueras en un mitíng, i escoltar tardà en una conferencia,,, i en van semblar dues persones actuán com a robots,,, que repetían mil vegades lo mateig, com discos ratllats,,, i no donavan cap solución, ni res;, només víctimisme i enganyar lo que farían o deixaríen de fer.
De totes maneres, cal distinguir molt bé la gent que esta a erc abaix, als pobles, ciutats,,, que son realment independentistes i lluiten per aixó,,, i la ¨cúpula¨, que són maquinaria electoral, amb el únic objectiu de governar(no de l´independència).
Crec que es arriscat que junts forçi unes noves eleccions,, perquè potser al final la máquinaria de propaganda unionista se´n surt i controlan el parlament i arrasan amb tot.
Salut I llibertat.
P.D. ni me he molestat a llesllir els pegas de l´entrevista, es diumengue per descansar i relax.

Mussol dijo...

He estat meditant que passaria si finalment, no hi hages acord i les eleccions es celebressin novament al Juliol. Tot i que es un molt estirar, podriem divagar que els resultats, ara si serien favorables a JxCat, donada la xavalla que han donat els de ERC i CUP als de Puigdemont amb el seu preacord de no res. Un daltabaix en el nombre de vots a ERC i CUP implicaria una reconsideracio de la politica dels republicans de cara a la politica a madrid, al punt que els de Junqueres haurin de forcar a P. Sanchez a negociar per l'alliberament dels presos.

1. Una claudicacio per P.Sanchez implicaria una resposta reaccionaria en aquelles autonomies on el PSOE te mes a perdre que no pas a guanyar, al punt que podria fer que s'avancessin eleccions espanyoles, donant el govern al tandem VOX+PP. Un govern d'extrema dretes es, per a nosaltres, un millor adversari que el PSOE-Podem, en mostrar un llenguatge menys hipocrita i mes directe que el dels socialistes i "progressistes" espanyols.

2. Una no claudicació, implicaria la possible reacció d'ERC al congres i, mitjancant una mocio de censura, fer caure el govern de Pedro Sanchez. Aixo si es veies aflebida ERC pel seu suport als "presupuestos generales" de l'estat espanyol, i de retruc advertis amb la deballada aqui, un clar avis de que la gent n'esta a l'aguait i farta de tant autonomisme i botiflerisme d'esquerres.

Sigui como sigui, els de Puigdemont tenen la paella pel manec tant a Catalunya com a la politica espanyola, fent possible aqui amb una repeticio d'eleccions, una acceleracio dels esdeveniments de cara a la confrontacio amb l'estat espanyol.

Si a aixo li sumem les intencions del regne del Marroc, de recuperar territori ocupat, en els propers 2 a 4 anys podem tenir una bomba de rellotgeria a punt d'esclatar. I com diu la dita: "Quan tot peti, ...., que campi qui pugui".

Que en penseu vosaltres?

Guaicaipuro dijo...

No t'amoïnes, Jordi, "A todo cerdo le llega su San Martín".

Anónimo dijo...

Al final serà veritat que l,estratègia d,erc era la de radicalitzar-ho tot per ocupar l,espai convergent i després a dormir a la palla.

Joan dijo...

Jo creec que ER no voldrà anar a unes noves eleccions perquè sap que sortiria perdent.

Salut i República!

Mussol dijo...

Jordi, en saps mes de tot aixo?

https://www.llibertat.cat/2021/05/l-anc-crida-a-fer-la-declaracio-de-la-renda-a-l-atc-50384

Faras algun blog d'aquest tema? A mi ja m'agradaria saber com fer-ho. Es a dir presentar la declaració de la renda a l’ATC.

Mussol dijo...

I sinó ho fa, també. Fa temps que s'ha posat de banda dels perdedors. En aquesta batalla, els unionistes tenen les de perdre. Espera a que el feixisme de VOX i PP arribin a la Moncloa i veuràs com els nacionalismes sortiran de sota les pedres quan per castigar-nos, també en surtin perjudicats ells. Si els nyordos amb identitat pròpia veiessin que són domesticats per castellà, mitjà Espanya se'ls hi revelaria. Però crec que encara trigarà que a ells els hi facin el mateix i que aguantin tant com hem aguantat nosaltres.

Expulsionista forever dijo...

Que España sea una república, no lo tengo claro ya que es mucho intento y habría sido mejor planificarla; pero que sea con Madrid, ¡NI HABLAR! Me niego en rotundo.

Jordi Català dijo...

Aqui ho expliquen:
https://consellrepublica.cat/amb-els-teus-impostos-fes-republica-catalana/

Mussol dijo...

Gracies.