miércoles, junio 14, 2023

La deuda española bate su récord histórico: 1,535 Billones de euros.

 España está quebrada...

El 113% de su PIB.

fuente: https://www.bde.es/webbe/es/estadisticas/compartido/datos/pdf/a11b.pdf

8 comentarios :

ART dijo...

#Pegasus és una amenaça per la democràcia, incompatible amb l’estat de dret, i cal tenir molt bona fe per suposar que els mateixos violadors dels drets fonamentals seran els responsables de prevenir futures violacions. El que vindrà no serà agradable youtu.be/4FrQ7DI5kHs

https://twitter.com/KRLS/status/1669007687122649089?t=iZs_yGGLQW8cbtUeRwAWHw&s=19

ART dijo...

No hay nada
"Cualquiera que siga un poco la actualidad, podría pensar que alguna villa del Pirineo catalán es el embrión de un algún movimiento de masas dirigido a decapitar infieles con turban"

https://elmon.cat/opinio/no-hi-ha-res-682427/

ART dijo...

Las (supuestas) afinidades electivas

"Los partidos deben tener principios y tienen intereses. Pero, por favor, que no nos vendan los intereses como si fueran principios"

https://elmon.cat/opinio/suposades-afinitats-electives-682998/

ART dijo...

1)
La frustració és el que provoca que els partits polítics independentistes es tirin els plats pel cap constantment. Els retrets entre @Esquerra_ERC, @JuntsXCat i @cupnacional només provoca esgarrinxades i ferides entre independentistes, però no inoportuna l'Estat espanyol.

https://twitter.com/Bernat_Deltell/status/1668988362433216519?t=fIXZ_HSrLwoXJ6r2BteMGQ&s=19

ART dijo...

Veig que ningú no ha proposat la via Sinn Fein. Els diputats electes irlandesos no prenien possessió i els escons quedaven buits: "Si Irlanda no és una part d'Anglaterra, per què els diputats irlandesos haurien d'anar al parlament anglès?"
És això.

https://twitter.com/antoniobanos_/status/1667505625578741760?t=LKzwYDTnICKlH9gMmcylMw&s=19

Anónimo dijo...

Fa anys que escolto que "España está quebrada", però no passa res. El deute va creixent, els interessos també i, fet que sorprén molt, a qui se li deuen els calers sembla estar ben tranquil. Amb cues per comprar el nou deute emès per pagar deute antic més interessos. Si un particular fes això, ja estaria a la presó. Bé, m'agradaria molt saber què és el que té/fa Ñ per tenir la UE tan enamorada...

Jordi Català dijo...

Compren bons perquè encara estan avalats pel Banc Central Europeu i perquè les entitats financeres a Ñ no donen interessos.
I no estan enamorats, el que no volen és una fallida que conduiria EspaÑa a una guerra civil.

Anónimo dijo...

Gràcies per la resposta, però, al marge de seguir mantenint el fill tonto perquè no munti una guerra civil i passar el perill del deute públic als particulars, la UE té alguna idea de com acabar amb aquest Estat paràsit?