viernes, marzo 09, 2018

La ANC convoca una manifestación el domingo para exigir al nuevo GOVERN que desarrolle la REPÚBLICA legítima.

La Asamblea Nacional Catalana convoca a la ciudadanía el domingo 11 de marzo, a las 17.00 h, en una manifestación multitudinaria para exigir que el nuevo Gobierno de Catalunya obedezca el mandato del 1 de octubre y ponga en marcha la Ley de transitoriedad y las instituciones de la República. 

La ANC mantiene la misma posición desde el 31 de octubre: restituir el Gobierno legítimo y hacer valer la Declaración de independencia. Por eso la ANC considera que la renuncia de Carles Puigdemont a la investidura no era lo que miles de catalanes esperaban, y también deplora el espectáculo de las últimas semanas entre los partidos. Sin embargo, la ANC se mantendrá siempre fiel a toda acción política que haga avanzar la República.

La manifestación del 11 de marzo comenzará en el paseo de Colón a las 17.00 h y acabará ante el Parque de la Ciutadella con un acto político donde se exigirá a los representantes políticos que cumplan lo que prometieron en las elecciones del 21 de diciembre: recuperar el Gobierno legítimo y desplegar la República.



13 comentarios :

Numi dijo...

Sí...fa dies que hi ha aquesta convocatòria i pobles que ja tenen autocars preparats. Ole, ole,....

Jo dijo...

Els comptes de Ciutadans: Rivera té un pressupost per al 2018 de 15 milions

http://www.cataladigital.cat/2018/03/09/els-comptes-de-ciutadans-rivera-te-un-pressupost-per-al-2018-de-15-milions/

Jo dijo...

https://elmeu.blog/bernat71/2018/03/09/ep-dep/

EP-DEP (1)

Mentir té un cost personal i econòmic. En aquest cas, ni una llàgrima!

1) 17 d’agost. Una furgoneta de lloguer conduïda per Younes Aboyaaqoub envesteix desenes de persones a la part alta de la Rambla de BCN. Resultat? Tretze víctimes mortals (inclòs un nen de tres anys) i un centenar de ferits. Estat Islàmic reivindica l’autoria dels fets.

2) 18 d’agost. Un Audi A3 negre irromp a tota velocitat pel carrer Jaume I de Cambrils i envesteix un cotxe patrulla dels Mossos. Del vehicle en surten cinc individus carregats amb matxets i una destral, i amb cinturons que simulen explosius. Agredeixen als Mossos i vianants.

3) Un sol agent dels Mossos aconsegueix abatre quatre terroristes. La resta ja la sap tothom. Un dels terroristes fuig i és finalment abatut a l’avinguda de la Diputació. Resultat? Cinc terroristes abatuts, un vianant mort i diversos ferits.

4) Younes Abouyaaqoub, l’autor de l’atemptat de la Rambla, és abatut a Subirats el 21 d’agost. Resultat de tot plegat? Quinze víctimes mortals innocents (13 a Barcelona, 1 a Cambrils i un noi de Vilafranca). Centenars de ferits, detinguts i una societat catalana consternada.

5) Els dos homes que van fer una gestió impecable de la resolució dels atemptats estan detinguts o arraconats; el conseller d’Interior, Joaquim Forn, és en presó preventiva acusat de rebel·lió; i el major Trapero ha estat destituït, relegat i processat per l’Audiència Nacional.

6) També hem sabut que Abdelbaki es-Satti, l’imam de Ripoll i cervell de l’atemptat, va ser confident a sou del CNI espanyol. Tot plegat presenta moltes ombres i, com va dir l’exdiputada de la CUP Mireia Boya, Forn podria estar a la presó per la informació que té dels atemptats.

7) I ara, al tema. No havia passat ni una hora de l’atropellament a la Rambla que El Periódico publicava una suposada “exclusiva” amb aquest titular: “La CIA va avisar fa dos mesos els Mossos del risc d’atemptat a la Rambla de Barcelona”. La info s’acompanyava d’una foto sagnant.

8) Malgrat la poca credibilitat del document que el diari va publicar, El Periódico hi va insistir fins al punt que el govern dels EUA va desmentir-ho i el cònsol dels EUA a Barcelona, Marcos Mandojana, confirmava que no tenien “cap informació específica” de l’atemptat.

9) La informació de El Periódico sobre l’atemptat i en concret del seu director, Enric Hernández, és vergonyosa. Fins i tot aquest mes de gener hi tornen malgrat admetre que el famós avís que van rebre els Mossos sobre la possibilitat d’un atemptat a Barcelona “és irrellevant”.

10) Els únics en defensar Enric Hernández i la publicació de la seva “the nota” de dubtosa credibilitat són el president de Societat Civil Catalana, Rafael Arenas; Paco Marhuenda, director de La Razón; Antonio Caño, director de El País, i Josep Pedrerol. Aquest és el nivell.

11) El darrer trimestre de 2017 El Periódico ven 33.338 exemplars, una caiguda d’un 17,4% interanual. El diari Sport, del mateix grup, acomiada un 42% de la seva plantilla. Vagues, més acomiadaments, EROs, censura (el darrer acudit de Ferreres, q ja no treballa a EP, és censurat)

12) Tancament de les revistes Tiempo i Interviú (també del Grupo Zeta, empresa editora de El Periódico), deute estratosfèric, venda de l’editorial Ediciones B (la joia de la corona)… Una de les imatges d’aquests darrers mesos és la d’Enric Hernández sortint d’una reunió

Jo dijo...

EP-DEP (2)

12) Tancament de les revistes Tiempo i Interviú (també del Grupo Zeta, empresa editora de El Periódico), deute estratosfèric, venda de l’editorial Ediciones B (la joia de la corona)… Una de les imatges d’aquests darrers mesos és la d’Enric Hernández sortint d’una reunió

13) escortat pels Mossos (!) davant els crits de dimissió dels periodistes que porten tres dies de vaga. Un despropòsit. I avui, la darrera. El grupo Vocento, propietari del diari ABC, estaria a punt de tancar la compra d’El Periódico, segons ha avançat Nació Digital.

14) Enric Hernández tindrà el dubtós honor de tancar una capçalera històrica. Han fet molt de mal a la societat manipulant informació sensible. I com em va explicar algú un dia en un dinar, no té sentit tenir set o vuit diaris dient les mateixes bajanades sobre els catalans.

15) Tot això costa molts diners a l’erari públic. Aviat Soraya en farà caure algun. Doncs bé, aquí tenim el primer, EP passarà a mans de l’ABC, pas previ a la seva desaparició. Un desastre. Ho explica magníficament Iu Forn aquí:

https://www.elnacional.cat/es/opinion/iu-forn-enric-hernandez-eduardo-inda-operacion-catalunya_187596_102.html

i 16) Mentir sempre té un cost personal i econòmic. La societat catalana ha demostrat també que ha sabut castigar als mentiders. És una societat madura. Un bon exemple que hauria de posar en alerta altres grans grups de comunicació del nostre país. The End per a The Nota. Fi.

Bernat Deltell.

Anónimo dijo...

Ahora ya se entiende todo:

http://www.lavanguardia.com/local/barcelona/20180309/441380521053/barcelona-ciudad-europea-mayor-consumo-cocaina.html

Otra noticia que Jordi no publicara xD

Carmen dijo...

Comentarios machistas y al paredón...

Como no encuentro donde dejar este comentario, lo dejo aquí porque aunque no tiene nada que ver con el tema del artículo que desarrolla Jordi, es otra noticia del día.
Al señor Salvadó lo van a fusilar por el machista y zafio comentario de pedir una consejera con “las tetas bien gordas”...leer esto el día siguiente de la huelga femenina es eruptivo. Y el primero que pide su dimisión, dando ejemplo, es Doménech, quien seguro es un monaguillo que jamás dijo nada nada inconveniente o incorrecto u ofensivo para las mujeres.

Cuando las madres de muchos que leen este blog estaban aún en la guardería, yo correteaba en los mítines vistiendo de color lila y en la mano una revista que tuvo muy poca edición: “vindicación feminista”. Aclaro esto para que no se me atribuya un elogio al machismo, que no lo es, sino la petición para ambos sexos de juzgarlos con la misma vara cuando dicen estupideces

Por favor...el comentario fue propio de un rústico incontinente verbal, se admite; pero que levante la mano inocente, la mujer que nunca ha hecho comentarios con sus colegas del trabajo respecto a las nalgas prietas de tal o cual compañero, o de lo prometedoramente que se le marca el paquete a otro.
Probablemente las mujeres no nos expresemos tan zafiamente como el sr. Salvadó, pero seguro que en privado se oyen muchos chistes y peticiones sobre los atributos que deberían tener los candidatos elegibles a un trabajo.
Puestos a ser ejemplares castigando al hombre, que sea igual con la mujer, pues tan salidas son ellas como ellos.

NiquitoNipongo dijo...

Ben poc a dir, encara tenim molt a fer: Podem ajudar-los.

On teniu els contractes ? Tot local?
Parlem i SomEnergia funcionen impecable. Però encara hi ha qui dubta.

He deixat de pagar a ONGs amb seu a Madrid, i ara tinc més recursos per regalar llibres o pagar premsa local.

He vist Tabarnians arrencar rètols de 'municipi de la república' davant meu. A les 16:26h.
He omplert portades de premsa de groc.
He explicat a tothom perquè, perquè podem, i perquè ho anem fent millor. De paraula, en paper, o en goma EVA.

Agafeu l'extracte bancari, paper o on-line. Ratlla per ratlla; On teniu els contractes? Ajudem-los.

… i Pare, no deixis que els perdonem!

ART dijo...

Pues tendría que decirlo, porque significa que tenemos una economía increíblemente variada y potente, y vendemos y exportamos de todo. Desde sofware hasta limusinas, sexo, drogas y rock and roll. El turismo nos está haciendo de oro. Como donde vives es una puta mierda y nadie quiere ir a visitaros, pues no podéis vender la cantidad de cocaína que vendemos nosotros (ni de cocaína ni de nada). Cuando ya no podáis robarnos ya os podéis pegar un tiro. ¿De que vais a vivir, ¡LADRONES!?

Mussol dijo...

Si, entra pel sud i l'oest de la peninsula.

Aixo passa a totes les barriades on tens ionkies; nosaltres amb espanya com a veina, tenim una desdita: ni podem fugir d'ella (encara), ni la podem fer fora.

Es la llei hispana la que ara per ara s'aplica i per tant no es gens estrany que proliferi la droga pels carrers de Barcelona.

ᵒʳᶜ dijo...

Si quieres ver el perfil del consumidor medio en Catalunya, mírate el vídeo de los vendedores de hipotecas fijas, el tatuaje de la bandera de Tаbаrniа y los gritos de muerte de Puigdemont. (Recomendable verlos en orden cronológico)

➜ https://youtu.be/YMrT-luw-Sw

➜ https://youtu.be/1C_k_TSgl54

➜ https://youtu.be/iJ07ymMMOpw

Guaicaipuro dijo...

Gracias Carmen por poner en exergo algo que no cotiza en bolsa: la sensate (el sentido común).

Vivimos en un mundo de titulares. Antes eran los periódicos ahora es twitter (vamos a peor).

Y vivimos en un mundo en el que lo más fácil es matar al enemigo que, en el fondo, no lo es. Para así preservarse a si misma o a si mismo.

Un lujo leerte.

Gràcies, Eskerrik asko, Gracias.

Guiacaipuro dijo...

Gracias por tu comentario Jordi sobre la manifestación de mañana domingo 11 de marzo.

De los siete periódicos independentistas que leo diariamente:

Directe.cat, Vilaweb.cat, nacionaldigital.cat, elnacional.cat, elmon.cat, ara.cat, elpuntavui.cat

Sólo dos (Directe y Vilaweb) anuncian que mañana a las 17h hay manifestación.

¡ Curioso !


Jordi Català dijo...

Es posible que no lo hayan puesto los medios que no han cobrado esa publicidad de la ANC...
Es así de triste...