lunes, mayo 25, 2015

El expolio nos ha traído a la Ada Colau y más izquierda.

El verdadero problema económico de Catalunya no es la crisis, es el expolio. 16.000 millones de euros al año que nos roba el estado español da para mucho.
Tanto que podríamos tener unos servicios sociales como Noruega o Dinamarca y dar trabajo a docenas de miles de catalanes más.

Y claro, esa Catalunya del 20% de paro, y una tercera parte de la población cobrando menos de 700 euros, sufre peor que nadie los recortes que el gobierno catalán está obligado hacer por imposición de Rajoy y Montoro.

Catalunya votaba Convergència cuando en el principado existía una clase media asentada. Ahora vota a Colaus, CUP, ERC e incluso PSC...


9 comentarios :

Anónimo dijo...


En Barcelona la consulta saco 397 y pico mil votos del si-si.
Sin embargo la suma de los partidos soberanistas ha sido de 290 y pico mil.
Mal vamos con 100.000 votos desperdigados por ahi.
Como la independencia la veo lejana con estas actitudes, me estoy planteando en cambiar de nacionalidad. Alguien sabe de algun pais de la UE que sea relativamente sencillo hacerte subdito ?

Jordi Català dijo...

Ya, pero el SI-SI no solo venía de CiU-ERC-CUP

Patton III, des de Salt Lake City, Utah, Estat Units d'Amèrica dijo...

Gran aportació de lo gran intel.lectual demòcrata de més enllà de lo Cinca, Ramón Cotarelus, alies Paniluro:

http://cotarelo.blogspot.com/2015/05/debate-sobre-los-resultados.html

Jordi Català dijo...

¿Es coña el enlace, Patton...?

ART dijo...

Si, lo de Colau, es culpa de España. Otra cosa más que tenemos que agradecer este país de mierda. Tenemos que conseguir devolver el favor, y que cuando seamos independientes, ayudar a que Podemos tenga mayoría absoluta en toda España.

Anónimo dijo...

Sant Andreu

Podemos le tira la caña a ICV.

http://t.naciodigital.cat/index.php?id=87993

Patton dijo...

Em vaig equivocar en l'enllaç de Paniluro. El correcte és aquest, que no té res de conya:

http://cotarelo.blogspot.com/2015/05/tranquilos-en-noviembre-puede-ser-peor.html

Patton dijo...

Més aportación sobre l'Ada Colau:

http://elradardesarria.blogspot.com/2015/05/portes-giratories.html

Ernesto dijo...

L’Ajuntament de Manacor nega a Comandància General permís per celebrar el seu 300 aniversari

Les coses canvien i ràpid. Acte de dignitat de l’Ajuntament de Manacor negant permís per celebrar el 300 aniversari de la conquesta espanyola.
L’alcalde de Manacor ha denegat oficialment el permís a la Capitania General de Balears per a què es porti a terme en el seu municipi un concert per celebrar el 300 aniversari de la Capitania General de Balears.
En un escrit oficial que l’Ajuntament de Manacor ha adreçat a Rafael Baena Reyes, Cap de l’estat major de la Comandància General de Balears li fa saber l’alcalde explica que “la creació de la Capitania General de Balears és conseqüència del Decret de Nova Planta, en què, per dret de conquesta, les Illes Balears van perdre les seves institucions centenàries”.
També li recorda que l’Ajuntament va decidir en sessió plenària dur a terme actes en record dels fets succeïts fa 300 i de les conseqüències nefastes per al poble de Manacor, i que per aquest motiu no entra dins de les previsions del Consistori de celebrar la creació de la Capitania, per la qual cosa no sembla oportú realitzar aquest concert.
http://araomai.cat/lajuntament-de-manacor-nega-a-capitania-general-permis-per-celebrar-el-seu-300-aniversari/