martes, diciembre 06, 2016

Unas 300 personas en la manifestación a favor de la Constitución en Barcelona.

En este enlace podrán ver el vídeo que hace un barrido de toda la manifestación en 10 segundos...
http://www.elnacional.cat/es/politica/video-vista-aerea-manifestacion-espanolista-barcelona_124791_102.html

Y pongo en el post que son 300 porque los he contado.
Miren ustedes mismos las imágenes (con puntos de referencia ente unas y otras).
Si alguien suma más de 300 le pago una cerveza...






7 comentarios :

Anónimo dijo...

¿Para cuatro mataos cortan calles?

Minoria Sorollosa dijo...

Sí, porque si no se quejan que los marginan y discriminan por sentirse españoles, y que no les dejan expresarse, y que se los persigue, y que tienen que partirse la cara literalmente para habalr español, y que tienen que llevar escoltas, y....

ART dijo...

Hombre, es que ellos calcularon que iban a ser unos dos millones más o menos. O es que los unionistas no son tantos como dicen las encuestas, o es que son muy, muy vagos. ¿Y si hacemos un referéndum, y nos contamos de verdad?. Hay no, que no nos dejan, no sea que voten a favor de quedarse en España los mismos que fueron a la mega-manifestación, y pierdan Cataluña.

Mr.DUI dijo...

¿Para cuando una manifa en contra de la sacrosanta constitución un 6 de diciembre?
Este año era ideal para dar descanso al 11S y liarla el 6D. Eso sí sale en los periodicos internacionales si 1 millón de personas está en la calle el día de la constitución a manifestarse en contra.

Minoria Sorollosa dijo...

Y ... ¿habéis visto la foto del impresionante castell que montaron los Miñones del Valle de los Caídos? De traca, oye... joder, que manera tan espantosa de hacer el ridículo. Eso hay que reconocérselo a los españoles, haciendo el ridículo, no tienen par.

Patton dijo...


Opinió de Vicent Partal sobre aquest tema:

http://www.vilaweb.cat/noticies/els-que-no-ixen-al-carrer/

AGÈNCIA DE NOTÍCIES T‘HO JURO NEWS™ dijo...

NOTA DE PREMSA. 08.12.2016.

El flamant nou delegat del gobierno a Catalunya, Enric "ja m‘està bé" Millo, ha volgut posar de manifest la enorme satisfacció viscuda amb l'aclaparador exit de participació popular a la manifestació unionista organitzada el passat dimarts a la capital catalana amb motiu de la celebració de la diada de la Santa Constitució.
Entre altres, ha agraït la inestimable col·laboració de SCC com à encarregats de la organització, destacant l‘enorme esforç col·laboratiu que van portar a terme tot tornant a convencer al simpatitzant de la associació propietari de una avioneta, per tornar a posar l‘aparell a disposició _tal com ja havia fet aquest estiu_ per la defensa de la pàtria i contra l'independentisme, que tot i ésser molt minoritari, ja comença a donar certs signes de anar escampant el veri insolidari i egoista que el separatisme mes trencador pot arribar a inocular en la gent.
La ferma voluntat expressada per la direcció de SCC de fer una colecta per poder afrontar el pagament del carburant "a patxes", va ésser essencial per al propietari a l'hora de decidir la seva participació en el trasllat de una bona part dels manifestants, plenament convençut ja de la importància de establir un pont aeri per donar complida cobertura a las necessitats logísticas per portar a bon terme una macromanifestació d‘aquest nivell.
En paraules del secretari de la organització, "tothom ha de estar completament segur que sempre estarem disposats a combatre per terra, mar i aire, qualsevol intent de trencar Espanya". Tanmateix, ha significat la espontània actitud dels manifestants al organitzar un espectacular concurs de castells de gamma extra, tot fent evident la prevalencia del simbolisme propi del unionisme català, sempre festiu i pacific.