jueves, noviembre 20, 2014

Ana María Magaldi Paternostro...

El pueblo es tan sabio que últimamente me gusta copiar y pegar lo que la gente comenta sobre las noticias.
Una cosa está clara, coincidimos que hay mucho trabajo que hacer y que, con la independencia, deberá hacerse una gran purga y no aceptar como propios a los funcionarios españoles.


-Espero que el nou Estat català purgui aquesta gentussa i els enviï a l'atur

-A les forces d'ocupació se´ls acaben els privilegis.

-És sabut que el català solament es pot parlar en la intimitat, no només a Espanya, sinó també a Catalunya si hi ha algú a la sala que no sigui catalanoparlant, per exemple, el cambrer.

-Una trepa que ha vist una oportunitat, simplement...

-Ai! Que amargadota se la veu!!!!


-D'on ha sortit aquesta dona? Quin interès té en voler desmarcar-se dels altres fiscals? Sort que aviat serem independents i no haurem de preocupar-nos més del que diguin aquesta gent.

-Es clar que està irritada. Tots ho deuen estar per haver de demostrar públicament la casta que se'ls pressuposa.
Com no han d'estar irritats si els diaris de Madrid els han rebaixat a ser "fiscals catalans", que ve a ser com dir-los "fiscals aborígens", "fiscals pells-roigs", "fiscals negres" o "fiscals jueus".
Si us plau ! Que tots aquests ambicionen seguir triscant per les menjadores de l'Estat i precisen un full de serveis impecable, sense tares.

-Sí, deu ser la amiga de la SCamacho, que es vol significar i fer mèrits. "jo us ho faré més al vostre gust"........... vomitiu...........

-Ho tenim molt difícil, no tenim cap aliat. Res es nou, ja ho sabiem, pot ser el que no sabem es si el president te més plans...cap a on anem? Ja ens han robat, insultat i menystingut, ara hem de suportar ser la riota d'aquesta Espanya insufrible?


-A tothom li cau la careta, remega i remou el cul de la poltrona ... això si en la seva refotuda llengua, per que es obvi que els catalans ja no tenim res a veure amb ells ...

-Ja la tenim, noies i nois !!!
Ja tenim "el fiscal amigo" de la Camarga Camacho. No ha resistit ni un minut més l'anonimat ni que la confonguin amb els seus companys fiscals a Catalunya assenyats, i ha hagut de sortir a la palestra a donar la cara colonial donde !!! nunca se pone el sol!!!.

-jo em pregunto si vaig al jutjats en català i em trobo gent com aquesta senyora que considera parlar en català com mala educació, puc esperar un tracte imparcial?
està clar que no


-Quan siguem independents RENFE i Ibèria es folraran amb la de gent que haurà d'agafar les maletes i marxar del nostre país, no perquè els farem fora sinó perquè els hi farà vergonya tot el que han dit, fet i urdit aquests darrers anys i no s'atreviran a mirar-nos a la cara. Fiscals, jutges, peperos, ....si tinguessin vista dissimularien més....

-Són una colla de colons que han vingut a Catalunya sentint-se superiors als indígenes que encara no han pogut domesticar i espanyolitzar. Vaja imatge més penosa que demostren la part visible de la fiscalia

-No sé com s'ho fan, però cada dia troben una cosa nova a impugnar o denunciar... Em començo a replantejar si no podríem utilitzar la consulta del 9N com un referèndum, doncs ells la tracten com a tal. Finalment, només dir que a justícia a Espanya ha demostrat que és com la política: Penosa, frustrant i lamentable.

-Sempre ho poden fer pitjor, veig... 
No, si al final Europa ens dira: sisplau, feu una DUI i foteu el camp xD

-Quan la democràcia es la problema, hi ha una problema de debò ... però ja, això ha estat sempre problema perquè l'existència d'estat espanyol es la problema.

4 comentarios :

Joaquim dijo...

Suele ser algo habitual. Los residentes con cierta relevancia pública en Catalunya con un sueldo y cargo dependiente de la administración Española o que tienen a sus clientes, su público o intereses varios en España, suelen defender el unionismo como si esa fuera su meditada ideologia de toda la vida.

Hay excepciones, pero los intereses personales suelen decidir la forma de actuar.

De todas formas, todos tenemos memoria. Y dios nos guarde de cometer ninguna injusticia con nadie, pero ya sabemos que las cosas a veces pasan. C'est la vie.

comerbienenbarcelona dijo...

Mucho os gusta amenazar y sentenciar , pero a la mínima que os sentís amenazados OS marchais a Francia .

Fuisteis sois y seréis peleles de la burguesía

Jordi Català dijo...

Y lo dice un tío que tiene un blog que se dice "comer bien en Barcelon"...

Anónimo dijo...

Muy chula ella...
http://www.vilaweb.cat/noticies/el-video-que-questiona-el-comunicat-de-la-fiscalia-sobre-el-suposat-assetjament-en-el-judici-al-9-n/