miércoles, agosto 03, 2022

En mig any Espanya només ha invertit a Catalunya el 15% del previst (306 milions dels gairebé 2.000 milions pressupostats).

Espanya segueix castigant els catalans.

Entre gener i juny el Ministeri de Transports va invertir 305,9 milions a Catalunya; només el 15% dels previstos per a tot l'any. Les dades trameses pel Ministeri que dirigeix Raquel Sánchez a l'Economista.

Per tant, la despesa d'infraestructures encara és lluny de la que preveia la cartera per a tot l'any. Als Pressupostos es va dissenyar una inversió directa real de 1998,8 milions d'euros. Al tancament del mes de juny es va escometre el 15,3% del que s'augurava per al 2022 al complet.

Des del Ministeri precisen que els ritmes d'inversió sempre s'acceleren a la segona meitat de l'exercici. Encara que la dada millori el segon semestre, la xifra sembla que tornarà a quedar lluny de la dibuixada en els comptes anuals...



2 comentarios :

Anónimo dijo...

D,aquí mig any hauran invertit en total el 30 per cent del previst. Vergonyós !!!! Caldria que per llei ens haguessin de tornar el 70 per cent que falta.

ART dijo...

Ya Jordi, pero eso es por la pandemia. ¡Ay no!, esa fue la excusa del año pasado. Pues no te preocupes, que este año se inventarán otra distinta, y verás como en Madrid se gastarán más de 100% del presupuesto. Como este año pasado, y los anteriores.