lunes, enero 17, 2022

Madrid lidera los concursos de acreedores...

Datos de noviembre del 2021.

fuente: https://www.registradores.org/-/las-constituciones-de-empresas-en-noviembre-aumentan-el-7-7-anual?redirect=%2Factualidad%2Fnotas-de-prensa

Madrid está quebrando.

Sus porcentajes son astronómicamente más altos que la media estatal. Las de Catalunya mejor.

17 comentarios :

Anónimo dijo...

Sabem que hi ha aquest tracte de privilegi cap a aquest colectiu de 21 funcionaris, però perquè es va fer aquest tracte especial ? En base a que ? M,agradaria saber-ho

Anónimo dijo...

Ho dic de debò i no es conya, els que van aprovar aquests privilegis haurien de comparèixer i explicar-se. És una vergonya. Crec que la fiscalia hauria d,investigar això a fons.

Anónimo dijo...

Laura Borràs ha introduït canvis en el sistema de llicència O sigui de privilegis. No seria millor eliminar aquest sistema ?

Anónimo dijo...

No s,hauria de querellar l,Ara amb la mesa del parlament per obstruccionisme ?

Anónimo dijo...

Les meses del parlament que hi ha hagut després d,aquella que va aprovar aquest 21 privilegis, no haurien d,haver vist que això no estava bé i anular-ho ?

Anónimo dijo...

Jo alucinuuu, una telefonista del parlament cobra 3.834 euros al mes

Anónimo dijo...

A totes les empreses on he treballat els triennis tenen un toro que ja no té,n donen més. Aquí sembla que no hi ha límit.

Anónimo dijo...

Sembla que l,Ara encara no ha aconseguit tota la informació que va demanar. Espero que segueixi reclamant-la.

Anónimo dijo...

Aquí heu criticat molt el diari Ara, però ja ho veieu, és l,únic que ha destapat això. I no ho dic per l,Avui que no té Prous recursos, però els altres LV i el P res de res

Anónimo dijo...

Tots aquests que cobren aquestes momes i a més sense treballar són del Deep state. Aquest ja els va bé aquesta moma. No són indepes. Boig conegut diuen O sigui, moma coneguda.

Anónimo dijo...

Això dels 21 privilegis s,hauria d,investigar també a les diputacions, TV3 i ajuntament de Barcelona. Ah i no oblidem les momes que hi ha a BTB

Anónimo dijo...

El més sorprenent d,aquesta moma21 és que cap partit polític hagi dit res. Ni tan sols la CUP. Jo alucinuuuu

ART dijo...

#taldiacomavui,el 1641, es va signar un pacte entre el cardenal d Richelieu, 1r ministre d Lluís XIII, i Pau Claris, president d la Diputació dl General, pl qual Catalunya era reconeguda com a república independent i es produia la ruptura total amb el regne d Castella.

https://t.co/Bi1MJtJnMt

ART dijo...

Ahir al Consell Nacional de @JuntsXCat es va veure un canvi de rumb q serà molt important:
Donar per morta la taula de diàleg i preparar l’embat entre partits, entitats i el CxR. Recomano q us sumeu a la millor opció per culminar la independència…o n’hi ha altre millor?

https://twitter.com/jcanadellb/status/1482842913910538242?t=N1ukJWAGFHnOTmIdEwT9eA&s=19

ART dijo...

Ho sento, botiflers, però ni el pamflet que subvencioneu i us obeeix del @diariARA ni "la vostra" @tv3cat a @elsmatins amb la interrogadora heredia, han pogut desprestigiar ni fer cap efecte en la incustionable capacitat de lideratge, transparència i honestedat de @LauraBorras

https://twitter.com/absenta2019/status/1482993204643483650?t=Tuc7Nf70p7i1j7zI9-fixg&s=19

Kny dijo...

Hola, una de las cosas que más me gusta de tu blog es que siempre pones fuentes. Esa tabla no la tien, o no la he sabido ver. Por favor, no dejes de hacerlo porque la mejor manera de callar bocas es con datos, y si son de su propio gobierno mejor.
Gracias

Jordi Català dijo...

Hecho.