viernes, mayo 10, 2024

Se desploma la creación de empresas en Madrid.

Madrid: -14,8% respecto a marzo del año pasado.

 


Saldo (creadas-disueltas):

Catalunya +2.064

Comunidad inventada de Madrid +1.847

Andalucía +1.508

9 comentarios :

Anónimo dijo...

Si Banc Sabadell no hagués canviat de seu, les accions haguessin començat a baixar i a baixar i la gent a treure dipòsit, aleshores el govern central l,hagués comprat per 4 duros i l,hagués venut al BBVA i Santander. Sempre perdem bous i esquelles. No sabem fer res sense perdre bous i esquelles. Tenim aquesta mala estrella.

Anónimo dijo...

6 octubre, vam perdre bous i esquelles

Anónimo dijo...

Em d,aprendre a lluitar sense perdre bous i esquelles

ART dijo...

https://twitter.com/_FormenteraLife/status/1788852545491767769?t=_DIxF4YRuXgEbg1MJZnspw&s=19

Anónimo dijo...

Demano de boicotejar ejpaña i tot allò que hi facin degut a l,ocupació de Catalunya per part de l,exèrcit ejpañol

Anónimo dijo...

La fundació "la Caixa" és accionista de CaixaBank, bé doncs caldria crear una fundacíó "el Sabadell" que fos accionista important del Banc Sabadell i hi hauria de tenir un percentatge del 30 per cent. Aquesta fundació no podria vendre's les accions a ningú. Aquesta fundació hauria de rebre diners de la societat civil catalana i també valenciana i mallorquina. Els dividents de la fundació haurien de pagar les despeses de l,objecte de la fundació que serien culturals i socials. Molts empresaris i gent del país invertiria voluntàriament sabent que és una inversió no recuperable O sigui és una donació de diners a la fundació. Aquesta és la,únic manera que els catalans tenim de fer banca.

Anónimo dijo...

Aquest país, Catalunya, és fenomenal. Ens hem carregat el cristianisme català, O sigui l,església catalana. Una església catalanista i que tot i tot O feia i ho fa en català. Però l,anticlericalisme és el que hi ha. Aquí hem perdut bous i esquelles.

Anónimo dijo...

A Catalunya la tira de gent els fa rabia la banca perquè cobra interessos. Cal acabar amb la banca. Recordo tanta i tanta gent que he conegut que estava en contra del Jordi Pujol perquè era banquer. Ja no tenim bancs i ara alguns voldrien que el Sabadell i CaixaBank fossin comprats per un banc espanyol O de fora. Bous i esquelles

ART dijo...

Salvem la pàtria

https://unilateral.cat/2024/05/10/salvem-la-patria/