miércoles, enero 24, 2024

AstraZeneca ubicará su nuevo hub europeo en la antigua sede de Telefónica en Barcelona.

AstraZeneca por fin ha encontrado las oficinas donde ubicará su nuevo hub europeo de investigación de nuevas terapias, que ha denominado AstraZeneca Global Hub de Barcelona. El edificio escogido es la antigua sede de Telefónica en Barcelona (actualmente en la Torre de Hielo).

Será un proyecto pionero en Europa, por el cual prevén invertir hasta 800 millones de euros en los próximos cinco años y contratar a 1.000 personas. La operación la han cerrado conjuntamente CBRE y JLL , que son las dos agencias inmobiliarias que llevaban la exclusiva del edificio Estel. El edificio, ubicado en la avenida Roma de Barcelona, tiene una superficie de 49.500 metros cuadrados de oficinas, de los cuales AstraZeneca ocupará 25.000 metros.

Las áreas del nuevo hub contarán con personal destinado al estudio de la seguridad de los medicamentos, asuntos normativos, informática, inteligencia artificial y bioestadística. 




6 comentarios :

ART dijo...

Durant el procés sobiranista al D. d’Exteriors li corresponia desplegar la subjectivitat internacional de l’estat català, garantir-ne el reconeixent internacional i la seva integració a la comunitat internacional. Però no es va fer res d’això i mai s’han depurat responsabilitats.

https://twitter.com/CCN_cat/status/1749839414295962022?t=s8zEGFcDH2oLzLFxw0ZXIQ&s=19

Anónimo dijo...

Navantia representa el 11 per cent del PIB gallec. Quina passada. I aquesta empresa depèn de les comandes del gobierno. Això és una indústria subsidiada.

Anónimo dijo...

Diuen que pel comerç és tan rendible obrir els diumenges. I pels treballadors, també
és tan rendible ? I la compaginació entre la feina i el treball, que no és bo això ? Jo faria pagar molt però molt la feina en diumenge. O sigui que un treballador que hagués de treballar en una botiga el diumenge, cobrés molt més. Així el benefici seria per tots.

Anónimo dijo...

Obrir els diumenges també afavoreix que vingui més inmigració. Venen i obren cada dia i fan la competència als que volen descansar en diumenge. Fas que aquest negocis de souvenirs siguin més rentables. Això és bo ?

Anónimo dijo...

La millor economia és la industrial. 40 hores a la setmana de dilluns a divendres. I el cap de setmana per descansar. Això és el que els nostres avis i pares van aconseguir i que ara ens volen pendre. Ens volen esclavitzar treballant els diumenges.

Anónimo dijo...

Sempre millor treballar a la fàbrica de mango fent 40 hores setmanals i descansant el cap de setmana que no pas treballar a la botiga de mango que et fa treballar 60 hores setmanals de dilluns a diumenge. I cobrant el mateix per hora treballada en un lloc que en un altre.