martes, enero 30, 2024

Arranca en Barcelona el ISE, con categoría MOBILE.

Mientras la decadente Madrid tiene que inventar eventos para llenar de contenido IFEMA, la Fira de Barcelona vive en la nube del éxito mundial.

Arranca hoy en la capital de Catalunya una nueva edición del congreso audiovisual más grande del mundo, que vuelve a convertir a Barcelona en el centro mundial del audiovisual con 90.000 usuarios registrados y la expectativa de celebrar la edición más grande en los 20 años de historia del Integrated Systems Europe (ISE).

Y con la cifra descomunal de 1.340 expositores.

Barcelona tiene todos los recursos necesarios para ser el paraíso de los congresistas: expectativas de superar en un 15% los 385 millones de euros de impacto económico de la última edición, un 30% más de espacio expositivo, la bienvenida masiva de profesionales asiáticos después de las restricciones de la covid-19 y el aumento en un 10% de empresas catalanas en el salón.



Mientras tanto, en Madrid, toros en Las Ventas...

15 comentarios :

ART dijo...

Juntos completa un giro copernicano de cuatro meses que exaspera Esquerra
¿Qué ocurrirá si nadie se mueve cuando acabe la nueva tramitación en comisión y la ley de amnistía vuelva al pleno del congreso español?

https://www.vilaweb.cat/noticies/junts-completa-un-gir-copernica-de-quatre-mesos-que-exaspera-esquerra/

ART dijo...


Un no de Juntos, necesario y valiente, más allá de la amnistía y todo
Simplemente, era demasiado grande el peligro de aprobar esta ley de amnistía de la forma en que era redactada, con los agujeros colocados estratégicamente por el PSOE

https://www.vilaweb.cat/noticies/un-no-de-junts-necessari-i-valent-mes-enlla-i-tot-de-lamnistia/

ART dijo...

La exdirectora del CNI se acogió al secreto oficial y no aclaró nada del espionaje a Aragonès al juez
Paz Esteban afirmó al juez que tenía el secreto oficial como exdirectora del CNI y no detalló nada de Aragonés

https://www.elnacional.cat/es/politica/exdirectora-cni-acogio-secreto-oficial-no-aclaro-nada-juez-espionaje-aragones_1152299_102.html

ART dijo...

Puigdemont explica los motivos del 'no' de Junts a la amnistía: "Tiene carencias importantes"
El president en el exilio argumenta que Junts quería hacer "una ley más sólida" y "sin tantos resquicios"

https://www.elnacional.cat/es/politica/puigdemont-explica-motivos-no-junts-amnistia-tiene-carencias-importantes_1152359_102.html

ART dijo...

[VÍDEOS] ERC estalla contra Junts en el congreso y le acusa de caer en la trampa de los jueces
Míriam Nogueras (Juntos) pide modificar el redactado de la ley de amnistía para tapar sus "agujeros" y Pilar Vallugera (ERC) dice que es lo suficientemente robusta

https://www.vilaweb.cat/noticies/tensio-congres-erc-junts-parany-jutges-amnistia/

Lo único que quiere ERñ es que Puigdemont acabe en la cárcel.

ART dijo...

Els ha ordenat el seu amo Sánchez que tots parlin de la robustesa de la llei?
Són una colònia de lloros repetint la consigna "robusta"

https://twitter.com/jm_clavero/status/1752617292494496129?t=Nq-1EFqp6HsOnC-sTlSz1w&s=19

ART dijo...

Que corri:

Ara que portem temps amb la caverna escandalitzada(que si delictes inventats,que si proves falses,que si lawfare,...)és bon moment per recordar una intervenció de la MHPL @LauraBorras el 9/7/22.
Fa any i mig ja tenia un"màster"en Lawfare,però,clar...calia silenciar-la

https://twitter.com/picrics/status/1752343087420948554?t=tqbg3eb5qGdIvDin__d_Kg&s=19

ART dijo...

Per això. Per què voteu que sí?

https://twitter.com/lluis_llach/status/1752439162169397551?t=SzQUOVexPDADIabq5CjDUw&s=19

ART dijo...

Tanta passió per dir una absurditat encara fa més grossa la desfeta discursiva. Bona nit.

https://twitter.com/lluis_llach/status/1752437920533794853?t=AfS9e_AIxCYQqYtv1kQshg&s=19

ART dijo...

Si conmemorem l'u d'octubre, hem de recordar el 30 de gener com el dia de l'infàmia. Quan es van rendir sense que fossim derrotats. Quan van aturar el carrer. Quan es van vendre a qui no els va voler ni comprar.
Vergonya Torrent. Vergonya Junqueras. La Història serà cruel.

https://twitter.com/antoniobanos_/status/1752456213365772343?t=S2zlv0hYJjC0EdOh67-owg&s=19

ART dijo...

Ja n’hi ha prou, sembla que busqueu l’insult, es indecent el que esteu fent amb els nostres vots. Prou.!
GOVERN DIMISSIÓ !!!!!

https://twitter.com/LluisMarco1/status/1752415727884107843?t=hcOohKWck4AXh2PnKFnWxw&s=19

ART dijo...

Nosaltres NO som gent de renúncies.
Ferms, per dificil que sigui.
Ara saben amb qui estan parlant.

NO a aquesta Llei d’Amnistia.

https://twitter.com/josepalay/status/1752381269093318728?t=z8rKZflS_zGFTtg0fTOWqQ&s=19

ART dijo...

Si la llei d'amnistia requereix ser una llei "ben utilitzada pels tribunals" per a ser una llei efectiva, vol dir que no és una bona llei.

Tots sabem que qualsevol llei serà retorçada i manipulada pels tribunals espanyols per perseguir catalans independentistes.

https://twitter.com/ramirp/status/1752440963027386881?t=JKsWsMeCFrSh81_AW3I1Vw&s=19

ART dijo...

Les raons per les quals @JuntsXCat ha votat en contra de la llei d’amnistia que avui s’ha vist al Congrés dels Diputats han estat molt ben exposades per la nostra portaveu, @miriamnoguerasM.

No podíem donar el nostre suport a un projecte de llei que té mancances importants que no s’han volgut corregir; d’haver comptat amb el nostre vot favorable hauria invalidat el compromís amb una amnistia integral, completa, sense exclusions. Un compromís que vam acordar per a la investidura del president @sanchezcastejon

D’entrada vull que quedi clar que valorem els esforços fets pel PSOE i Sumar en defensar una llei d’amnistia en un context hostil, de violència verbal i a vegades física; en un clima enrarit i excitat pels perdedors de la investidura, amb formes que si les haguessin adoptat ciutadans catalans (o bascos) els haurien portat davant de la justícia amb acusacions delirants. No és res del que no ens puguem fer càrrec, perquè aquesta violència, agressivitat i assetjament el patim els catalans col·lectivament com a poble, i alguns polítics en particular d’una forma molt acarnissada.

La llei hauria estat molt útil en un context de normalitat democràtica, en un país de justícia imparcial. En aquest sentit, el text inicial va anar millorant.

Però aquests esforços s’han quedat a mitges, potser com a conseqüència d’aquest clima irrespirable —sobretot en aquest forat negre per a la democràcia que és el Sistema Madrid— o potser per febleses internes del partit. Sigui com sigui, el que avui s’havia de votar després del rebuig a les nostres esmenes no era la llei d’amnistia que ens va portar a votar a favor de la investidura de Pedro Sánchez. No era l’amnistia que havia d’expulsar el factor repressió que enrareix la conversa política entre Espanya i Catalunya. Era una condició indispensable per poder treballar.

Certament, en la cultura picaresca espanyola, a tota llei li escau la seva trampa. Aquesta no n’hauria estat l’excepció, fins i tot si s’hagués aprovat amb les nostres esmenes. Però si estem d’acord a identificar algunes de les trampes que ens esta parant —que hi estem—, no em sé explicar per quina raó es neguen a desactivar-les i fer més difícil el propòsit dels colpistes de la toga. Que no és cap altre que el de subtilment subvertir la legalitat constitucional per substituir-la per la legalitat togada.

ART dijo...

No tinc cap confiança en un sistema judicial que permet aital vulneració de drets fonamentals, reiterada durant més de sis anys, cada dia, a pràcticament cada acte i decisió que ens concerneix, amb una impunitat absoluta. Hi ha jutges que instrueixen causes nostres que han participat en actes públics per blasmar la llei d’amnistia, i no poden ser recusats. Hi ha jutges que decideixen investigar-me per terrorisme just el dia que havíem de fer públic l’acord amb el PSOE, després de quatre anys de passivitat, i ningú del Poder Judicial s’immuta. Hi ha jutges que reobren casos arxivats amb delirants trames que només viuen en els informes de la policia patriòtica, just el dia abans que el Congrés dels Diputats tracti la llei d’amnistia. I que concedeixen entrevistes a mitjans per explicar detalls del sumari que instrueixen. Però tampoc ningú no sembla inquietar-se per aquesta concatenació de coincidències, que fa envermellir els professionals del dret europeu als quals ho he explicat.

Hem començat a veure informacions alarmants sobre la podridura de les entranyes de l’Estat, durant el govern del PP, i tinc la impressió que només és la punta de l’iceberg; un sistema judicial on jutges, fiscals, policies, periodistes es conxorxen per subvertir la democràcia, mentre el fiscal general de torn sempre mira cap a un altre cantó.

I volen que confiem que aquests jutges i fiscals conxorxats ens impartiran justícia? Que pensen que no els coneixem? Només hi ha una manera de frenar la seva pulsió patriotera: fer una llei més sòlida, sense tantes escletxes. És el que hem intentat totes aquestes setmanes, fins al final; ningú no podrà dir que no hem tingut voluntat d’arribar a un acord. Però no l’hem assolit. Tenim uns dies de refer el consens inicial, del qual no dubto, que l’amnistia ha d’incloure tothom perseguit per aquesta maquinària de trinxar drets fonamentals en què s’ha convertit —per als catalans independentistes— la judicatura espanyola. Veurem si en som capaços.

Però nosaltres no ens mourem del compromís d’incloure tothom.

https://twitter.com/KRLS/status/1752404990235128291?t=zbxLmtuC6kGWJe3QNoDXfg&s=19