viernes, mayo 03, 2024

El regal que Artur Mas va rebre de Montilla (president del tripartit PSC-ERC-IU) va ser una partida de deute d'uns 6.000 milions d'euros.

Quan us parlin de les retallades d'Artur Mas recordeu que el percentatge va ser inferior a Educació i Sanitat. Però Montilla (president del tripartit PSC-ERC-IC) li va deixar un regal enverinat, una partida de deute de gairebé 6.000 milions d'euros.


 

8 comentarios :

ART dijo...

🔴 Analitzem el fenomen d'Aliança Catalana amb el testimoni d’algunes persones que ahir van anar al míting de d’@orriolsderipoll a Barcelona

"Jo no soc feixista, ni racista, soc nacionalista catalana"

https://twitter.com/8tvcat/status/1786287083822149664?t=GSa36ZDZ5wBvXxDk3D_dhA&s=19

ART dijo...

Deshumanització és també això que acaba de fer aquest candidat socialista. Els qui es queixen que la premsa espanyola s'inventa que Pedro Sánchez fa servir el Falcon indegudament, escampant de manera indecent la mentida construïda des de les clavegueres de l'Estat per justificar que no van poder detenir-me abans d'anar a l'exili. Van inventar-se això del maleter per intentar justificar la seva incompetència (o la nostra habilitat d'evitar una detenció segura). No he anat mai en cap maleter, i ho saben, però ho repeteixen igual que els de la claveguera repeteixen que la dona del primer ministre té negocis tèrbols. Només que ells munten un circ emocional per arreplegar vots i nosaltres ens enfortim i ens preparem molt millor per plantar-los cara des de l'endemà de les eleccions.
Potser és d'això que tenen por.

https://twitter.com/KRLS/status/1786392609306370231?t=r1SJ1XowgRKQbJ7wuaqhlw&s=19

Los ñordos dan un asco increíble. Mirad el vídeo.

Anónimo dijo...

Els catalans fem allò de : sólo se acuerda de santa bàrbara cuando truena. Si volem que el Sabadell no sigui venut a quí sigui, ara és el BBVA, demà pot ser el Santander O un banc estranger. Cal que gent com els puig,Grifols i d,altres que tenen calés hi inverteixin. Sol Daurella i el RACC i laboratoris com Esteve,Uriach i d,altres. Cal crear una fundació que sigui accionista del banc i que l,únic interés que tingui sigui la seva catalanitat.

Anónimo dijo...

Podria la Generalitat comprar accions del Sabadell per tal d,impedir-ne la venda ? Això el gobierno d,ejpaña ho fa, per exemple telefònica

ART dijo...

La réplica de Rahola al presidente de UGT: "Perdone, pero usted es un indecente"
Pilar Rahola reprocha al presidente de UGT, Matías Carnero, sus palabras contra el presidente Carles Puigdemont

https://www.elnacional.cat/ca/politica/replica-rahola-president-ugt-perdoni-pero-voste-es-indecent_1209161_102.html?utm_source=telegram&utm_medium=push&utm_campaign=telegramgroc

ART dijo...

Alejandro Fernández acusa a Salvador Illa y Pedro Sánchez de "resucitar el separatismo"
El candidato del PP a las elecciones catalanas considera que Sánchez es "un populista a imagen y semejanza de Puigdemont"

https://www.elnacional.cat/es/elecciones/catalunya-2024/alejandro-fernandez-acusa-salvador-illa-pedro-sanchez-resucitar-separatismo_1209173_102.html

Anónimo dijo...

No em sembla bé que algú vegi bé la mort del banc Sabadell. Aquest banc pot créixer a Catalunya i País Valencià. Podria captar accionistes de Catalunya i València i ser el banc de Catalunya-València. Això que dius tu és ser un banc madrileny.

Anónimo dijo...

Si tu haguessis estat accionista del banc Sabadell no haguessis patit pels teus diners. L,opció d,anar a València va ser molt assenyada. Cal tenir un banc dels països catalans.