Pages

miércoles, octubre 27, 2021

Aprovar els pressupostos d'EspaÑA representarà apujar el sou a les partides del Consejo General del Poder Judicial, el Tribunal de Cuentas i el Tribunal Constitucional.

ERC i, potser també Junts, estan a punt de pujar-li el sou als seus carcellers, als que volen la seva ruïna. Als que practiquen la repressió diàriament contra polítics, funcionaris i, en definitiva, ciutadans catalans.

Tribunal de Cuentas: +7,8%

Tribunal Constitucional: +7%

Consejo general del Poder Judicial: +4,2%

Consejo de Estado: +6,7%

Seran tremendament traïdors si aproven aquests pressupostos de l'Estat opressor.

3 comentarios:

  1. Anónimo5:38 p. m.

    Pàgina 02 de l'Ara : i aquí estem nosaltres. Jo crec que hauria de ser : i nosaltres som aquí

    ResponderEliminar
  2. Anónimo5:46 p. m.

    Borràs té raó. El deep State et pot obrir un judici oral pel morro i que hagis de dimitir. Després retiren el judici oral i ja està ja han aconseguit fer fora una persona que no els agrada gens ni mica. Aquesta norma que es va aprovar fa anys a iniciativa de la cup és bona en un país democràtic però aquí no, aquí el deep State la perverteix i la fa seva. La CUP van ser uns ilusos quan la van presentar. Un dia també es pot girar en contra d,ells.

    ResponderEliminar
  3. Expulsionista forever6:24 p. m.

    Madrid les lava el cerebro. Yo me habría pirado de este basurero si fuera diputado de ERC o JxS. Además, de ser porque Escaños en Blanco tuviera más de un diputado, ellos no estarían en el Congreso.
    Estic ben empipat.

    ResponderEliminar