jueves, julio 24, 2014

Conclusiones de la EPA de una España sin Catalunya.

El amigo "Sant Andreu" me ha enviado un exel bien bonito:


Conclusiones:

En Catalunya por cada 100 personas que abandonan el paro hay 72 nuevos ocupados.

En España sin Catalunya, por cada 100 personas que abandonan el paro tan solo se crean 32 puestos de trabajo, los otros 68 restantes emigran o se cansan de buscar...

La tasa de variación interanual de la ocupación es 5 veces superior en Catalunya que en el resto de España (3,4% frente a 0,7%).

La tasa de variación interanual de bajada del paro es 3 veces superior en Catalunya que en el resto de España (-15,3% frente a -5,7%)

La tasa de paro de España sin Catalunya es del 25,31%

El 51,66% de los nuevos puestos de trabajo que se generan en España tienen lugar en Catalunya.

¿LES HA QUEDADO CLARO!!!

8 comentarios :

Anónimo dijo...

Les muses de les terceres vies:

http://la-retaguardia-condal.blogspot.com.es/2014/07/publicidad.html

Professor Pattonianus dijo...

Moviments sísmics a la capital de les Espanyes:

http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/07/el_govern_espanyol_ja_estudia_la_dui_102020.php

Anónimo dijo...

http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/07/l_abc_carrega_contra_els_politics_que_s_han_fet_independentistes_102018.php

Professor Pattonianus dijo...

Això que explica en Niño-Becerra és veritablement OGRISH:

http://www.youtube.com/watch?v=-tCsabr2r_4

Anónimo dijo...

En el diari ara.cat hay un artículo, en la seccion de economia que muestra la caida del paro pero no solo eso, sino que tambien muestra que la gran bajada viene de la industria y del contrato indefinido

Jordi Català dijo...

Pues sí, el artículo dice esto:


Catalunya no només va ser un dels grans graners de nova ocupació d’Espanya en l’últim trimestre, sinó que va contradir la tendència estatal d’impuls de l’ocupació temporal. Els 388.000 nous assalariats que hi va haver a Espanya entre abril i juny van repartir-se gairebé a parts iguals entre indefinits (el 45% del total) i temporals. A Catalunya, per contra, els assalariats amb contracte indefinit (+81.000) van créixer molt per sobre dels temporals (+9.400). O el que és el mateix: només un 10% dels nous assalariats catalans són eventuals, segons l’Enquesta de Població Activa (EPA) que ahir va publicar l’INE.

Jordi Català dijo...

Y esto:

Una possible explicació de l’impuls que, contra tot pronòstic, mostren les dades pel que fa a la contractació indefinida a Catalunya és el paper protagonista que ha pres la indústria. L’ocupació al sector productiu va créixer un 6,8% mentre que els serveis, que acostumen a liderar la creació de llocs de treball en aquesta època de l’any, van veure augmentar l’ocupació un 1,9%. El secretari d’Ocupació i Relacions Laborals del Govern, Joan Aregio, va defensar que aquesta revifada de la indústria podia ser un senyal d’una recuperació més robusta al mercat laboral català, que va destacar que està abanderant la recuperació estatal.

El cert és que la indústria catalana va guanyar 35.700 ocupats en tres mesos i 11.000 en l’últim any, mentre que el sector ha continuat destruint ocupació a la resta de l’Estat, on els serveis van seguir sent també en el segon trimestre l’única activitat generadora de llocs de treball.

Anónimo dijo...

http://in.directe.cat/ramon-alturo-i-lloan/blog/12377/limpuls-de-la-industria-catalana