jueves, febrero 13, 2014

Estrechar lazos en libertad.

Nuestro amigo ART me ha hecho partícipe del documento que la Generalitat de Catalunya ha enviado a Margallo para que lo haga llegar a las embajadas españolas, por cierto, delegaciones que en su 25% son sufragadas por los catalanes.

En fin, un documento, escrito en castellano, que aporta luz sobre el proceso de libertad y que rebate las mentiras del Ministerio de Exteriores...

Aquí el documento:
http://ep00.epimg.net/descargables/2014/02/12/572a13391c67aff0f97275d56ef8f31a.pdf



Este documento refuta las mentiras de Por la convivencia democrática

5 comentarios :

Anónimo dijo...

Ya te digo yo donde va a estar ese documento dentro de las embajadas españolas...en el WC,seguro que asi se reduce el gasto del 25% del papel del culo que aporta cataluña a las embajadas.

Morfeo dijo...

Fa dies que no intervinc , però no per això deixo de llegir els post , comentar dos fets primer com repeteixo tenim guanyat alguna cosa molt important que és la il · lusió (espero , confio , i desitjo ) , que no derivi en frustració seria terrible .
Però siguem positius , la il · lusió contra una nació indivisible , amb una història sacrosanta , que et dóna la nacionalitat per servir en el seu exèrcit o per comprar un habitatge de més de 500.000 euros ( la residència , però amb residència és relativament senzill obtenir la nacionalitat ) , podíem dir que avui es pot ser espanyol per naixement o per negocis , estan trencats no tenen ni projecte ni il · lusió .
Segon viu des de l'any 2,000 a Colòmbia i el tracte de les autoritats consulars , respecte al dret al vot , és denigantre molt més quan es tracta d'eleccions a comunitat autònoma i aquesta és Catalunya , votar és senzillament impossible , les paperetes arriben tard , no tenen clar l'enviament del vot per correu , només són àgils en temes burocratics , renovacion de passaports , visats per la meva dona , tot i que ara crec que per renovar passaports cal escanejar la empremtes i la màquina només està a Bogotà em toca agafar un avió i passar un dia en una ciutat de trànsit absolutament caòtic . El meu SI -SI , si s'arriba a celebrar quedarà en la meva consciència perquè no em posaran mitjans per votar això és molt clar

Morfeo dijo...

Continu, passi el que passi el 2018 estic allà, un cop jubilada meva dona meva condició de trader en el mercat de divises i comodities, fa amb no necessiti buscar feina quan arribi, vull dir que per als emigrants tornar, és un objectiu 1 meta, que el meu fill Josep estudiï en una universitat Catalana, en fi són molts els motius.

Dir-li al Sr Margallocon tots els respectes, que es vagi a prendre pel cul, de totes les estupideses del document m'ha dolgut especialment un on es justifica pel nom d'una institució Esportiva del nostre país, primer perquè ho ha fet ignorant socis, accionistes i mienbros de Consell de Direccion d'aquesta institució i segon perquè és una argument pueril el del nom, No pot haver sobiranistes de cognom Madrid, Saragossa, Sevilla, Catellano, Espanya, .... ? i tants altres, ridícul des de qualsevol punt de vista.

Gràcies i perdó per tant rotllo

Jordi Català dijo...

Me sabe mal reconocerlo pero parte de culpa que usted no pueda votar en elecciones catalanas la tienen los diferentes gobiernos de la Generalitat y partidos políticos catalanes incapaces de crear una ley electoral propia. Es que llevan una generación sin ponerse de acuerdo...
En cambio, en Galicia votan todos los de fuera y gracias a ello manda el PP.
Por una vez una cosa no es culpa de Madrid.

Espero que para la consulta se pueda votar por internet...

Gràcies a tu pel teu comentari.

ART dijo...

Anonymous, tu puedes hacer lo que quieras con el documento, pero deberías leerlo. Y sobre todo las embajadas y los del gobierno español.
De todas formas, en Cataluña dentro de poco tendremos mucho papel de culo, aportandolo la constitución española.

Morfeo, no pides perdón, ya que es bueno conocer los puntos de vista de todos los catalanes, de Cataluña o el extranjero.